Şuan kullandığım g300s ikide bir bağlantı kopup geliyor değiştirmeye karar verdim bütçem 1700 filan ama belki 2000tl ye de çıkabilirim genelde cs battlefield ve tek kişilik hikayeli oyunlar oynuyorum. Logitech g402 modelini buldum ama hiç bilmiyorum iyi midir değil midir diye
bu powerbank nasıl ya bu powerbanki ya da attıgnız mcdodo olanı alıcam da karar veremedım hangısı daha ıyı bılmıyorum https://www.hepsiburada.com/xiaomi-20000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-p-telsarjxiaomi20000
knk kullandıgın bankanın uygulamasından sım kart blokesını kaldır
sim kart değiştiği için otomatik bloke oluyor onu kaldırman gerek sms dogrulama kodlarını almak ıcın
valo ve cs gıbı oyunlarda 5600 ün önbelleğinden dolayı fps farkı var yanlıs hatırlamıyorsam valoda aynı ayarlarda 70 fps fılan fark edıyor yani 5600 daha fazla fps alıyor ama bence gerek yok tamamıyle marka tercıhı gıbı ben ıntelcıyım ıntelın performansı genel olarak herseyde ıyı ama amd...
bence kule tipi bir soğutucu veya 120mm sıvı sogutma alabilirsin. bende de 12400f var almadan önce baya araştırdığımda bazısı yeterlı olur bazısı yeterlı olmaz dıyordu stok sogutucu ıcın bende 240mm sıvı sogutma aldım ve kullanıyorum gayet yeterlı oluyor