wel165hz isimli üyenin son içerikleri

1. wel165hz

SAĞLAM IPS PANEL TAVSİYESİ

Hocam galiba monitörde g sync yok
  2. wel165hz

SAĞLAM IPS PANEL TAVSİYESİ

arkadaşlar fast ıps monitör almayı düşünüyorum bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirm kullanım amacım genel olarak %60 kısımını cs2 fps oyunları diyebilirim neredeyse tüm hikayeli oyunları oynadım yeni oyun çıkarsa ara sıra onları oynuyorum ama genel olarak kullanım amacı fps oyunları...
  3. wel165hz

(CS2) DE RTX 5080 16Gb + R9 9950x3d 2k da kaç fps verir.

arkadaşlar ekran kartını RTX 5080 tercih ettim CPU olarakta r9 9950x3d tercih ettim şuan bunlar kutusunda bir köşede bekliyor abimin tavsiyesi bana söylediği şu 400hz tn paneli milattan önce dinazorlar kullanıyormuş. bana söylediği şu marka ROG Strix OLED XG27ACDNG asusun oled monitörünü al...
  4. wel165hz

Çözüldü✓ 400HZ MONİTÖRE UYGUN CPU, GPU TAVSİYESİ

hocam 64 gb ram taksam bi tık fark olur mu 1744815754 birde termal macun tavsiyesi verebilirmisin fiyatta hiçbir kısıtlama yok
  5. wel165hz

hocam anakart için msı önermenin bir sebebi varmı nedense asusun daha iyi olduğunu düşünüyorum çok bilgim yok aydınlatırsan sevinirim + olarak sormak istediğim şey 5070 ti ve 5080 arasında bi tık fazla fiyat farkı var ben yayın açıyorum normalde dersenki 5070 ti da yayında 400 fps alamazsın arka...
  6. wel165hz

hocam benq markasının XL2566X+ modelini uzun zamandır araştırıyodum 2. elini bi baktım sahibinden de 0 ayarında konumuma da yakın bi abi 26 bine ilana koymuş 24 bine bıraktı şuan 31.500 civarı 0 fiyatı bulmuşken dedimki bu piyango gibi bişey kaçırmadım aldım 1744806406 Hocam sisteminin almış...
  7. wel165hz

hocam bütçem 200k yakın ama hepsini harcamak istemiyorum aklımda 4070 ti ryzen 9 7950x3d var ama anakart ve ramlarda çok önemli onlar için henüz bi fikrim yok ama minimum 32gb ram lazım 1744503545 ama 5070 ti da olabilir yani baya seçenek var iyi olsun istiyorum 1 kere olacak zaten
  8. wel165hz

asus model ekran kartlarında dual ve tuf var aralarında çok ciddi farklar varmı biri 2 fan diğeri 3 fan
  9. wel165hz

4070 ti mı 4070 ti super mi ?
  10. wel165hz

dostlar 400hz monitör aldım daha sistemi kurmadım eski sistemim 4060 ve 5 5600 bulunuyordu ama yetersiz kalıyor cs2 için. Genelde yüksek elolarda oynadığım için artık yeni bir monitöre geçme kararı aldım ve 400 hz monitör aldım, bilgisayar parçalarını almadan önce sizinde fikirlerinizi alırsam...
  11. wel165hz

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

bı arkadas daha bu sıkıntıyı yasamıs ama gerı yolla ve mousepad degıstır yazmıslar gerısı yok
  12. wel165hz

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

hocam kablosuz da mousepadı gormuyor neden
  13. wel165hz

VXE MAD R KABLOSUZ MOSEPADI GORMUYOR

arkadaslar bugun aldım actım denedım kablolu sekılde kaymak gıbı kablosuza gelınce mousepad harıcınde her yerde calısıyor elımde bacagımda duvarda halıda camda ve kafamda calısıyor hatta mousepadın arkasında bıle calısıyor ama mousepadın ustunde calısmıyor gıttım mousepad aldım 0 sımsıyah ulan...
  14. wel165hz

Yardım TOTAL WAR THREE KİNGDOMS İMPARATORLUK İLAN EDEMİYORUM

arkadaşlar total war three kingdom aldım 2 gün önce baya sardı 1 tane de youtube den bulduğum cengi hanın kurtları diye bir mod vardı askerleri türke benzetiyordu o var sadece ama 3 büyük şehir bende imparatorluk sarayı var 10 seviye yani aklıma gelen herşeyi yaptım ama yok birtane ara sahne...
  15. wel165hz

Mount & Blade Bannerlord 3 GELSİN

bildiğin osmanlı modu varmı bitane europa 1700 modu kurdum ama çok iyi değil çok sarmıyor gerçek tarihi yansıtmadığı için eskiden çıkamazdım her türlü zevk veriyordu 42 tane mod var şuan birzamanlar modsuz sadece bannerlord sarıyordu artık dediğin gibi mod olması lazım mod var ama seneryo...
Geri