welada isimli üyenin son içerikleri

1. welada

steamden para çekme yöntemleri nelerdir

Selamlar sizlere bir sorum olacaktı yakın bir zamanda oyun projemi bitirmiş bulunmaktayım ve ilk başta oyunu itch ioda yayınlamayı düşündüm ama para çekebilmem için paypal veya stripe hesabımın olması gerekiyor bunun için steamde yayınlamaya karar verdim steamde yayınlayacak olursam paramı nasıl...
  2. welada

Acer Nitro 5 AN517-42 Isınma Sorunu

acer ürünler genel olarak ısınıyor benimde elimde aynı laptoptan var ama bu değerler çok normal mi bilemedim eğer daha yeni aldıysanız servisi aramakta veya bir laptop soğutucu almada fayda var
  3. welada

Oyun Yapım Ekibi Topluyorum

konuyu düzeltmeye çalıştığımda sadece başlık değitirebiliyorum ama evet vericem
  4. welada

yardımcı olacak kişiler bunlar ihtiyacım olmayan adamı napim
  5. welada

Huwaei Matebook 16s ile oyun programlarken sorun yaşar mıyım?

gaming laptoplara bakmanı öneririm
  6. welada

Yardım İki laptop arasında kaldım VİCTUS TUF

tuf ezer geçer victus daha fiyat performans için tasarlanmış
  7. welada

Öneri 50K LAPTOP ÖNERİSİ/YARDIMI

https://www.google.com/url?q=https://www.trendyol.com/dell/gaming-g15-5530-g155530013wh-i7-13650hx-16gb-1tb-rtx-4060-8g-15-6-inc-fhd-w11-gaming-notebook-p-696895505%3FboutiqueId%3D61%26merchantId%3D105369%26storefrontId%3D1%26countryCode%3DTR%26language%3Dtr%26gads%3Dtrue%26srsltid%3DAfmBOooJ4Jxj...
  8. welada

Selamlar işte yine ben Beni dün açtığım ilk başlık olan ''Yerli Oyun Yapıyorum''lu konudan tanıyanlarınız var yinede tanımayanlar için kendimi kısaca tanıtayım ben Umut ve Türk oyun piyasasında bir iz bırakmak için kendi oyunumu yapmaya başladım bu yolun ne kadar zorlu bir yol olduğunu bilerek...
  9. welada

Yerli Oyun Yapıyorum

knk amacın kendini savunmak ama ona söylediğimin aynısını sanada söylemeliyim yaptığınız laf dalaşı sadece chati kirletiyor
  10. welada

Yerli Oyun Yapıyorum

daha oyunu tam manasıyla bitirmediğim için tam bir şey söylemem ne yazıkki imkansız fakat şöyle söyleyebilirimki ben gtx 1650 i510300h kullanıyorum ve maximum grafiklerde gayet rahat oynatıyor ve zaten sistemleri düşük olan arkadaşlarımıda düşündüğüm için onlara göre bir grafik menüsü ve oyuna...
  11. welada

Yerli Oyun Yapıyorum

öncelikle teşekkürler :peepokalp: indie kavramı bir kişi yada küçük bir takımın toplanıp oyun yapması diye biliyorum eğer sizinde dediğiniz oysa zaten öyle yapıyorum
  12. welada

Yerli Oyun Yapıyorum

allah 4.yüde nasip etsin :kizginpeepo: 1693496397 oyunu tek başıma geliştirdiğim bana yardım edebilecek herkese ihtiyacım var zaten bunun için yakında bu forumdan adam toplayacağım
  13. welada

Yerli Oyun Yapıyorum

hocam sizin söylemenizle farkettim desem inanır mısınız çok teşekkürler 🤭
  14. welada

Yerli Oyun Yapıyorum

yakın zamanda bana yardım etmek isteyenlerle birebir konuşabilmek için bir discord sunucusu kuracağı o zaman konuşuruz =) 1693493431 önerin için saol teşekkürler :) 1693493470 nasıl yani o.O2 1693493799 çok teşekkür ederim
  15. welada

Yerli Oyun Yapıyorum

oyun ücretsiz olmayacak fakat tabiri caizse sudan ucuz olmasını çok isterim
Geri