Welsh isimli üyenin son içerikleri

1. W

Weswear güvenilir mi ?

Ben de iadeyi 1 aydan fazla süreden sonra aldım, bi de pişkin pişkin şikayetlerinizi geri çekin bize ekran fotoğrafı gönderin diye mesaj atmışlar :D
  2. W

Weswearshop Güvenilir Mi?

Selamlar, bu konuyu buradan alışveriş yapmayı düşünen varsa diye açıyorum; çevrenizde varsa onları da engelleyin mümkünse. Weswearshop adlı siteden 1 tane kazak aldım. Çok araştırmadım, internette de pek bilgi yok haklarında ama çektikleri videolar vs. kaliteli gözüküyordu. İlk başta kazağın...
  3. W

Weswear güvenilir mi ?

Sonradan birilerinin karşısına düşer de okur belki diye yazıyorum, güvenilir değil Weswearshoptan alışveriş yapmayın. Beğenmezseniz iade edemezsiniz aylarca süründürürler dolandırıcı herifler.
  4. W

Yardım NetSpeed Davet Kodu Olan Var mı?

2 yıldır kullanıcısıyım ve faturalar otomatik ödemede,kullanmak isteyen olursa teşekkürler. 758VVY
  5. W

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Garip,benim saatler sürüyor sorun ne acaba
  6. W

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Nasıl şarj ediyosunuz hocam? Usb ile bilgisayara bağlıyorum baya uzun sürüyor bende.
  7. W

Kullanan arkadaşlar klavyeyi şarj etme süreniz ne kadar sürüyor?
  8. W

Y ile başlayıp İ ile biten mail var mı?

Nasıl buldunuz?
  9. W

Özel mail büyük ihtimalle
  10. W

Ekran görüntüsü atar mısınız?
  11. W

Çözüldü✓ Kablosuz bir mouse kablolu kullanılırsa kablolu mouse performansı verebilir mi

Rampage kötü de Gamepower da piyasada çok iyi bir izlenim bırakmıyor gibi yanılıyor muyum?
  12. W

Sevdiğim Birine Mektup Yazacağım

Senin içinde hala bir şeyler bitmemiş sanki,ne kadar dönmesi önemli değil zaten bizden olmaz desen de beklentilerin varmış gibi.İçinde kalmasın yaz ama üzüleceksin :)
  13. W

800 TL Bütçe Mekanik Klavye Önerisi

Bir kere pil takmanın 6 ay kullanım sunduğu söyleniyor,ortalama bir performans gibi bence.
  14. W

5000 TL'ye kulaklık önerisi

Selam, başlıkta belirttiğim gibi 5 bin TL civarında kulaklık aramaktayım. Genel olarak müzik-podcast dinlemek için kablosuz bir kulaklık arıyorum. iPhone 12 kullanıyorum bütçemi zorlayıp 8.2K ya AirPods Pro 2. nesil almak mantıklı mı? Çok aradayım bir de USB-C adaptörü almam gerekli olacak...
  15. W

800 TL Bütçe Mekanik Klavye Önerisi

Ben önermem,aciliyetiniz varsa da bir şey diyemem :) Anlatmak istediğiniz kısım nedir?
Geri