Fiyatlar görüntülerde mevcut arkadaşlar, msi 16 gb ram ama 76 bin tl olduğundan dolayı alınır mı acaba diye düşündürüyor. Farklı alternatiflere de açığım dediğim gibi , taksit yapabildiğim sürece :) Şimdiden fikirleriniz için çok teşekkürler.
Hocam bende direkt bu üçü arasındayım fakat en alttaki bende 76.854 tl oluyor sepette , en üstteki 86 bin , anlamadım gitti :D ve en alttakinin 76 bin olduğu nokta da aradaki fiyat farkına değer mi diğer ikisi ?
Arkadaşlar merhaba , kamera konusunda redmi note 13 pro 5g mi yoksa redmi note 14 pro mu daha iyidir sizce ? veya yurtdışı fiyatı 9-10 bin olan farklı bir telefon tavsiyeniz olur mu ? Dönüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Merhaba arkadaşlar, 3000-5000 tl aralığında ios işletim sistemi ile uyumlu bir akıllı saat arayışım var. Samsung modelleri bildiğim kadarıyla ios uyumlu olmadığından huawei watch fit 2 düşünüyorum şimdilik. Dikdörtgen olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Anakartın jak girişinde problem var ondan dolayı hocam , sizin ve @samethe168 arkadaşımızın attıklarının hepsi 3.5 mm galiba ne yazıkki. 2200 TL'ye cloud 2 var ama acaba bu fiyatlarda başka bir alternatif var mı acaba diye bir danışayım dedim
Hocam çok yordum sizi kusura bakmayın. En son açtığım konuda son 2liyi yazdım sizde tufun 6800hlı modelini önermişsiniz bazı konularda. Son fikrinizi belirtirseniz sevinirim , teşekkürler şimdiden.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/hp-victus-i5-12500h-mi-asus-tuf-ryzen-7-6800h-mi.598307/
Arkadaşlar normalde bütçeye göre öneri konum vardı ama son olarak bu ikisi arasında kaldım ve sadece @berke. arkadaşımız sağolsun yardımcı olduğu için belki bu konuda herkesin fikrini alabilirim diye düşündüm.
1-...
Arada 1.5 K fark var ve hem 8 gb ram ekleyeceğim hem servise yollayacağım hem de DDR4 victus DDR5, galiba her türlü keşke victusu alsaydım derdim gibi sizce :D