masaüstü bilgisayarım için masa önerilerinizi bekliyorum bütçem 2 k ama normal masamı yoksa L masamı alsam karar veremedim
masanın rengi açık kahverengi olursa güzel olur teşekkürler...
Flaşı şimdi alicam sonra nete gidip win atcam içine eğer gerek yoksa sonrada yaparım bios yukseltmesini
1764518879
Bilgili biri varsa etiketlesene ben tanimiyorum
1764518906
Git gel yapicam ve 1 flash var
Merhaba arkadaşlar kasa şuan sıfır win 11 kurcam ama anakart sürümü en yeni sürümde değil bı önceki sürümünde ben bunu win 11 kurcam birazdan bu sürümlerde yükleyebilirim degilmi
Merhabalar arkadaşlar bilgisay montajı kim yapabilir acaba yakınımda bilgisayarcı var ama hava sogutmalı sisteme bile 800 TL istiyorlar
Mağazalar montaj yapiyomu bilmiyorum o yüzden konu açtım ne vatandan monitör alicam ama montaj yaparlarmi bilmiyorum ilk size sorayım dedim. teşekkürler
RX 7800 XT ekran karti
R5 7600 işlemci
Merhabala arkadaslar monitör almak istiyorum 2 model arasında kaldım oynadığım oyun valorant oynuyorum FPS tarzı oyunlar
1 model Dell alienware AW2525HM
2.model VG259QMRL5A
Bu iki model arasında kaldım aralarında 2.5 k fiyat var hangisini alacağım...
Dell alienware AW2525HM 320 HZ FULL HD 25 inç tam sana göre 12 k
1760424576
Bende ondan alicagim baya iyi monitör sikintti çıkarsa Dell direk değiştiriyor. Müşteri hizmetleri aradiginda
İstanbuldan Denizli'ye gideceğim online bilet alıp. yanımda bir yetişkin olması gerekiyormu veya benimle otogara kadar gelmesi lazimmi yani yanımda yetişkin yok diye otobüse almamazlik yaparlarmi ve aplarsaniz sevinirim teşekkürler
İstanbuldan Denizli'ye gideceğim online bilet alıp gitmeyi planliyorum ama otobüse bindiğinde yanımda Velim yok diye almamazlik yaparlarmi
İzin belgesi gibi yanında bir yetişkin olması gerekiyormu ? Cevaplarsanız sevinirim