Wenymurat isimli üyenin son içerikleri

1. Wenymurat

Yardım CUSTOM ROMDAN ANLAYAN BU KONUDA BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ

Pc de fastboot araçları yüklü mü ? google sdk dan yüklü olsa daha iyi orjinal Fastboot modea girebiliyor musun ? Bootloader hala açık mı ? Bootloader açık değilse istersen stock roma dönmeyi dene açıksa twrp ile devam et link vermek istemiyorum ama yabancı dil var mı ?
  2. Wenymurat

telefonun modeli ne ? ve hangi k.bakma tekrar soruyorum ama emin olmak adına hangi menüler aktif tekrar görebilir miyiz ?
  3. Wenymurat

telefonuna sd kart takabilabiliyorsa orjinal romu indir ve güncelle yoksa dediğin gibi pc den bir şekilde müdahele edilebilir hale getirmen lazım ama pc görmüyorsa bir şekilde brick dediğimiz hale gelmiş olabilir fiziksel müdahele gerekir hale gelmiş olabilir yani umarım o şekilde değildir.
  4. Wenymurat

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Sistem amacı 2k bandında akıcı Rpg tarzı oyunlar ve Uygulama Geliştirme (web odaklı değil mobil odaklı yazılım geliştime yapıyorum o yüzden sanallaştırma gibi konularda göz önünde bulundurmam lazım) Biraz araştırdım ama tam bir karar veremiyorum. Bütçem 50k civarı düşünüyorum ama 2k rpg oyun...
  5. Wenymurat

Kodlama + 2k Rpg Oyun Sistem Yardım

Merhaba arkadaşlar, Sistem amacı 2k bandında akıcı Rpg tarzı oyunlar ve Uygulama Geliştirme (web odaklı değil mobil odaklı yazılım geliştime yapıyorum o yüzden sanallaştırma gibi konularda göz önünde bulundurmam lazım) Biraz araştırdım ama tam bir karar veremiyorum sizin görüşlerinize değer...
  6. Wenymurat

Klavye veya değerlendirme önerileri

Merhabalar, Ben biraz araştırdım ama karar veremedim, kırsal kesimde yaşadığım içinde çoğunu deneme imkanımda yok o yüzden internetten sipariş edeceğim. Kriterler olarak Ana kullanım amacım oyun oynamak değil yazı yazarken kolaylık sağlaması, bundan önceki ve hali hazırdaki klavyemde bileklik...
Geri