werdinant9090 isimli üyenin son içerikleri

1. W

1000 tl ye oyun önerisi

hikayeli olarak ghost of thusima epicte 900 tl.bir arkadaş çok beğendiğini söylemişti ve oyunda 1600 saati vardı beğenebilirsiniz belki bi bakın derim.
  2. W

Epic games kış indirimlerinden mafia alınır mı?

hocam mafia fiyatı dolayısıyla alcam zaten.uncharted veya rdr 2 arasında kaldım şuanda
  3. W

hocam ya rdr2 ya uncharted alırım mafianın yanına şuan emin değilim ne yapacağıma
  4. W

tamam hocam trilogy alırım.sizce rdr 2 yi alınır mı şuan aklıma geldi epic ödüllerimle 460 tl gibi bir fiyata alabilirim
  5. W

bu indirimlerden güzel bişeyler almak istiyorum mafia alıcam. öncelikle.ama mafia 1 mi alsam mafia trilogoy paketini mi alsam karar veremedim.ekstra olarak uncharted veya spiderman miles morales almak istiyorum. 113 tl epic ödüllerim var.bu şekilde başka oyun önerirseniz bu fiyat bantlarında...
  6. W

Ceramical ve Flinder masa alınır mı?

hocam trendyoldan aldım 140x60 modelini ceramicalin satıcı evidea olarak gösteriyordu ve 2300 tl civarına aldım
  7. W

evidea dan alsam daha mı iyi olur ya da bir fark olurmu fiyatlar aynı sayılır çünkü
  8. W

Yardım 5000 TL Bütçeyle FHD IPS Monitör Önerisi

rica ederim ne demek güle güle kullanın
  9. W

anladım hocam dediğinizi yani direksiyon seti muhtemelen hiç kullanmam önümüzdeki senelerde.monitör kolu da kullanmam yani pek zannetmiyorum bunlar benim için çok büyük bir sıkıntı değil.muhtemelen 140x60 ceramical ya da flinder masayı alırım.cevaplarınız için teşekkürler hepinize.
  10. W

bütçe artırabilirseniz kesinlikle mag 256f modelini öneririm çünkü parlaklığı daha iyi bir seviyede 8 bit yerine 8 bit +frc yani toplam 10 bit desteği var buda renklerin daha doğru ve canlı görünmesini sağlar.diğer sRgb dcı p-3 ve adobe rgb bakımından da daha iyi seviyede ayrıca hdr desteği de...
  11. W

yani hocam şuan da 140x60 halini almak daha mantıklı geldi 160 çok büyük geliyo odama.direksiyon seti mikrofon falan takmıycam ve tek monitör kullanıcam.belki 140x60 modeli daha kısa olduğundan daha az sallanır bilemiyorum
  12. W

dediğiniz monitörün bir benzeri olan msi g244f e2 yi kullanıyorum ben gayet memnunum yani gayet f/p bir ürün bütçeyi 6000 civarlarına çıkarırsanız da msi mag 256f i öneriyorum
  13. W

hocam ben tek monitörle kullanıcam sizce 160 cm çok mu fazla kaçar? ona göre 140 cm lik modelini alırım.
  14. W

Bir masa arayışındayım. Boyutları 160x60 veya 140x60 olması benim için ideal. Aşağıda linkini attığım masalar güzel duruyor sizce hangisi alınır...
  15. W

POCO F6 telefon alınır mı?

eyvallah hocam ikinizede hepsiburadadan almayı düşünüyorum satıcısı da hepsiburada olduğu için sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
Geri