hikayeli olarak ghost of thusima epicte 900 tl.bir arkadaş çok beğendiğini söylemişti ve oyunda 1600 saati vardı beğenebilirsiniz belki bi bakın derim.
bu indirimlerden güzel bişeyler almak istiyorum mafia alıcam. öncelikle.ama mafia 1 mi alsam mafia trilogoy paketini mi alsam karar veremedim.ekstra olarak uncharted veya spiderman miles morales almak istiyorum. 113 tl epic ödüllerim var.bu şekilde başka oyun önerirseniz bu fiyat bantlarında...
anladım hocam dediğinizi yani direksiyon seti muhtemelen hiç kullanmam önümüzdeki senelerde.monitör kolu da kullanmam yani pek zannetmiyorum bunlar benim için çok büyük bir sıkıntı değil.muhtemelen 140x60 ceramical ya da flinder masayı alırım.cevaplarınız için teşekkürler hepinize.
bütçe artırabilirseniz kesinlikle mag 256f modelini öneririm çünkü parlaklığı daha iyi bir seviyede 8 bit yerine 8 bit +frc yani toplam 10 bit desteği var buda renklerin daha doğru ve canlı görünmesini sağlar.diğer sRgb dcı p-3 ve adobe rgb bakımından da daha iyi seviyede ayrıca hdr desteği de...
yani hocam şuan da 140x60 halini almak daha mantıklı geldi 160 çok büyük geliyo odama.direksiyon seti mikrofon falan takmıycam ve tek monitör kullanıcam.belki 140x60 modeli daha kısa olduğundan daha az sallanır bilemiyorum
dediğiniz monitörün bir benzeri olan msi g244f e2 yi kullanıyorum ben gayet memnunum yani gayet f/p bir ürün bütçeyi 6000 civarlarına çıkarırsanız da msi mag 256f i öneriyorum