iyi akşamlar elden ring aldım steamden ve türkçe yama kuruyorum mc yama yükleyici v8 diye bişey ama siyah oluyo ekran tıklanmıyo hiç bişey resim bırakıyorum acil dönüş yapar mısınız 2 saatir oyunu oyanyamadım
selam arkadaşlar kendi telefonum redmi note 10 s 5 6 yıl oldu alalı ve ekranı kırıldı yani bilmiyorum gözükmüyor her neyse şimdi 0-25000 tl bandında güzel bir telefon önerisi yapar mısınız böyle ömürlük olsun samsung a56 düşünüyorum suan siz güzel bi telefon önerisi yapar mısınız dediğim gibi...
merhaba arkadaşlar valorant oynayarak ufak da bi bütçe kazanmak mümkünmü saatlerce oynıyoruz biz para ödüyoruz skin için yani varmı o tür bi uygulama buff buldum marketplacede valorant la ilgili bişey yok en azından 400 500 vp fln ufak bi bütce veya kartımıza çekebilicemiz bi yer varmıdırı sizce...
bizde alıyoruz her girişde yine öyle gözüküyor çözünürlük okey ama aşşadaki seçenekte 2 k gösteriyo o yüzden işte
yeni aldım pc yi niye böyle oluyo bilmiyorum dp porttan dolayı olabilirmi
arkadaşlar valorant oynarken cok kötü oluyor çözünürlük değişiyor otomatik bişeyler oluyor sorunu bilen varmı hayır 2 monitörümde yok cok saçma değilmi ya dsr gibi şeylerde acık değil pc yi yeni aldım zaten bilmiyorum bir şey rtx 4060 kulanıyorum ryzen 5 5500 lg 24 ultragear 24gs65f-b 1ms 180hz...
merhaba arkadaşlar ben genshin impact oynıcamda tellefondan yüksek veya ultra ayarlarda açsın bilgisayarda oynadığım gibi bi kalite istiyorum fiyatı max 30 bin de olsun veya aşşası varmı f/p br telelfon o şekilde
merhaba 2 kişi arkadşın genshin impact tarzı bi kasılmalık oyun arıyoruz 2 miz vakit geçirip kasılabilicemiz genshin sıkıyor artık o genshin impact tarzı bi oyun önerir msiiniz
a520m a pro anakartım var arkada kablolar cok karısık bilgisayarımı işlemci pinlerim düzelltirmek için verdim eve geldiğimde ise fanlar dönmediğini fark ettim ondeki 3 ve arkadakiş egsoz fan aradım sordum bilmiyorum diyolar yani ben bunları napıcam yerinden cıkmıstır diyolar durduk yere nasıl...