wertyh isimli üyenin son içerikleri

1. W

Digiturk Yıldız Dolu Paketi & Öğrenci 99 TL X 12 Ay

PC var mı???
  2. W

Counter Strike 2 El Aralarında FPS Düşüşü

Round'lardan sonra marketten silah zırh v.s aldığımız sıra 1783861521 Bende ilk önemsemiyordum ama kasma donma da başlayınca ondan şüphelendim
  3. W

Counter Strike 2 El Aralarında FPS Düşüşü

Normalde çok umursamıyordum ama çok sık olmaya başladı normalde 400 civarı FPS alırken el bittiğinde 200-220'ye fln düşüyor FPS Konsolu açıp fps-max0 yazmaya çalışıyorum konsolda da bir sorun var sürekli kod akıyor ve yazdığım kod çalışmıyor ama ana menüde konsolda sorun olmuyor sadece oyun...
  4. W

4 Pepsi 330ml 40 TL Migros

Tamam dostum sen öyle diyorsan öyledir
  5. W

Ha-ha-ha-ha ne kadar da komik😂 "Dur şu boykot yapıyor sunla dalga geçeyim de keyfim yerine gelsin " Dostum sakın ha bu mizahi çar çur etme stand-up falan yap
  6. W

Dostum sanki çokta mecbur değiliz be kolanın iyisini almaya hadi temizlik malzemesine lafım yok fakat keyif için aldığın bir içeceği almasanda olur gibi ayrıca firmaların kâr üstüne kâr koyması da beni bağlamaz ben üstüme düşeni yaparım. Bu benim düşüncem senin düşüncene de saygı duyarım kimseye...
  7. W

Yav demiyeyim diyorum ama hadi merhametiniz ve en ufak empati yeteneğiniz yok boykot fln umursamıyorsunuz Ya dostum bu adam olası bir savaşta senin 1 numaralı düşmanın o da mı umrunda değil?
  8. W

Kasa Yeniden Başlatınca Monitöre Görüntü Gelmiyor

İnşaallah çözersin hocam yoksa müşteri hizmetleri ile uğraşmak çok yoruyor
  9. W

Yok bende direkt bilgiyarı açtığımda gelmiyor incehesap dedin diye belki aynı sorunu yaşıyorsan diye dedim
  10. W

Hocam bende incehesaptan OEM aldim benim de ya monitörün kabloların da sıkıntı var çünkü kabloları biraz oynatınca geliyor ya da kasadaki monitörün HDMI kablosunu takılan HDMI girişinin yamuk olmasından kaynaklı Kablolara bir bak istersen
  11. W

🔥İndirim Vento Vg4200s 850w Gen5 Psu Gamıng Kasa 5.128,70 TL

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-segotep-axe-5-siyah-750w-80-bronze-pcie-5-1-midi-tower-kasa-rainbow-fan-fiyati,1277426108.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCxI8BKsrbyVcXR2QWK-aYOAZ&gclid=EAIaIQobChMImvGahZe8lQMV5U9BAh2niwegEAAYAyAAEgIGDvD_BwE Tasarım...
  12. W

30 Bin TL Bütçeye Konsol Mu PC mi?

Amaç sadece oyun oynamak ise kesinlikle konsol Benim bildiğim en ucuz bu var şuan https://www.sokmarket.com.tr/ekstra/sony-playstation-5-digital-edition-1-tb-beyaz-oyun-konsolu-p-709971?srsltid=AfmBOopoybLLBYEarrwseuh0XJXDcmz0THcTuOf8Ld0Qn4dvUiPfowBj
  13. W

Yeni PC Alanlar İçin Steam Yaz İndirimleri İyi Bir Fırsat mı?

Sağol hocam baya iyi oldu bunu bilmem 1782584331 Eyw Hocam az önce yine göz gezdiriyordum nadir de olsa bazı Steam oyunlarının indirimli hali epicten daha pahalı baya şaşırttı
Geri