Amaç sadece oyun oynamak ise kesinlikle konsol
Benim bildiğim en ucuz bu var şuan
https://www.sokmarket.com.tr/ekstra/sony-playstation-5-digital-edition-1-tb-beyaz-oyun-konsolu-p-709971?srsltid=AfmBOopoybLLBYEarrwseuh0XJXDcmz0THcTuOf8Ld0Qn4dvUiPfowBj
Sağol hocam baya iyi oldu bunu bilmem
1782584331
Eyw Hocam
az önce yine göz gezdiriyordum nadir de olsa bazı Steam oyunlarının indirimli hali epicten daha pahalı baya şaşırttı
PC'yi neredeyse yeni aldım sayılır şuan 2-3 tane ücretsiz oyun hariç hiçbir oyun yok
Oyun ararken de yaz indirimini gördüm çoğu oyun %80 %90 indirime girmiş size sormak istediğim bu işin içinde kurt yeniği var mı yoksa kaçırılmayacak bir fırsat mı?
Fiyatları epic games ile karşılaştırdığımda da...
Hocam ekran kartı montajını bile zor yapan biri olarak kendim çok uğraşmak istemiyorum
Dediğiniz gibi servisin de çok umursayacağını zannetmiyorum
Hiç ellemesem bana sorun çıkarır mı
Bu arada yardımcı olduğunuz teşekkür ederim
@LegendaryCrazy @furgie @GGbaba
@Zulkovic
hocam daha önce bu konu hakkında müşteri hizmetlerine yazdığımda direkt servise yönlendirdiler sırf bunun için servise göndermek mantıklı olur mu
kasanın içi böyle hocam
Herkese iyi forumlar geçen cuma gaming gecesinde vector silver adlı oem paketi aldım ilk çalıştırdığımdan beri fanlar çok gürültülü çalışıyor.
birkaç site indirip düzeltmeyi denedim olmadı,bıosta duzeltırım diye düşündüm ama biosta sadece 1 fan çalışıyor olarak görünüyor,nvıdıa'da fan hızı zaten...