İdareten bir telefon almam gerek. Güncelleme desteği benim için önemli değil 10.000TL altında iş görecek telefon önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
Merhabalar evde fazlalık kullanılmayan bir iPhone SE 2020 telefonum var. Bunu Rampage V995 direksiyon seti ile takaslamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?
Rampage V995 direksiyon seti ile ilgili düşünce ve yorumlarınız nelerdir sahip olan veya deneyimlemiş olanlar deneyimlerini paylaşırsa memnun...
Ailecek kullanmak için 2.000.000 TL civarında bir araç arıyoruz. Elektrikli veya dizel düşünmüyoruz hybrid ya da benzinli olucak. Yakıt tüketimi düşük, modeli yeni, kmsi düşük ve özellik bakımından donanımlı bir araç arıyoruz suv sedan hatchback fark etmez.
Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Hangisi olursa olsun 2. El alacağım. Sizce iPhone 14 Pro mu almalıyım düz 16 mı? Fikirlerinizi hangisinini neden önerdiğinizi belirterek benimle paylaşırsanız sevinir. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar 1000 TL civarında sesi ve mikrofonu fiyatına göre iyi olan bir interkom arıyorum önerilerinize açığım.
Bir arkadaşım bunu kullanıyor güzel midir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...
Bazen boyun ağrım oluyor, bu yüzden bir masaj aleti almayı düşünüyorum.
Karşıma bu ürün çıktı sizce iyi midir? https://www.hepsiburada.com/dempower-insan-eli-hissi-veren-sarjli-masaj-aleti-isitmali-ovmali-boyun-sirt-ve-bacak-masaj-cihazi-p-HBCV00005W3G4W
Aramızda bu ürünü veya başka bir ürünü...
Orjinale o kadar fazla para vermek istemiyorum, kaliteli, sağlam, sorun çıkarmayacak, cihaza zarar vermeyecek, hızlı ve fiyatı uygun olan bir kabloya ihtiyacım var önerilere açığım...
1 haftalığına Romanya'ya gideceğim. E sim alırsam çok daha uygun olacağını söylediler. Türkiye'den alacağım e simi hiçbir değişiklik yapmadan Romanya'dada kullanabilecek miyim? Ayrıca benim normal hattım vodafone, e simide vodafonedan mı almalıyım? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Nasıl sıfırlayabilirim biliyor musunuz
1760880318
Bende öyle düşünüyordum ama uygulamadan baktığımda standart gözüküyor değiştiriyorum gene sağ kulaklık sola göre daha az ses veriyor
Kulaklığı alalı daha 1 yıl olmadı. Yaklaşık 4 ay önce falan kulaklığın sol teki çok az ses vermeye başladı. Arızalandığını düşünüp servise yollayacaktım ama tam o zamanlar düzeldi, kulaklığın iki tekide aynı ses seviyesini veriyordu. 1 ay sonra ise bu sefer sağ tek için aynı şey oldu. Şuandada...