wessa isimli üyenin son içerikleri

1. W

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Alamayıp millete hayırlı olsun diyen de çok var bir de nasıl kaçırdımcılar var.
  2. W

🔥İndirim Trendyol Yemek & Market 250 TL İndirim

bende 600-250 ve 800-250 şeklinde
  3. W

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

düzgün taksit olsa direkt çekecektim 2. ekran olarak
  4. W

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

world ana kredi kartım yıllardır kullanıyorum steamde ciddi bir harcamam vardır bir kere hayrını görmedim yine tanımlanmamış kampanya
  5. W

❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

çok güzel fiyat daha bu fiyatlara düşeceğini düşünmezdim.
  6. W

❌İndirim Bitti! ZOTAC RTX 4070 TWIN EDGE OC 20.736TL Vatan

müthiş fiyat ihtiyacı olanlara çok güzel fırsat
  7. W

🔥İndirim Trendyol yemek 200₺ indirim

3 kod da çalışmadı bölgesel olabilir hala aktif kullanabilen varsa.
  8. W

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

alınır 5080 istiyorsan bundan daha aşağı fiyat zor bulunur artık. daha 2 gün önce 5070ti aldım yoksa düşünmeden alırdım.
  9. W

🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

teşekkürler hocam, dediğinizi yaptım görüntülü konuşma için mesai saati dışında olduğum için sabah hallederim sorun yaşarsam ulaşırım (y)
  10. W

🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

web sitesinde bilgilerimi girdim juzdan appini indir ordan takip edersin dedi indirdim. takip edilecek hiçbir şey yok bekliyoruz bakalım, anlamadım.
  11. W

🔥İndirim AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Türkçe Manyetik Kablosuz Klavye 1879 TL

çok iyi fiyat 60lık olmasıyla probleminiz yoksa tavsiye ederim akko kalitedir.
  12. W

🔥İndirim GALAX RTX 5080 BEYAZ-SİYAH 69.199,00TL-69.499,00TL (VDFKSZ 6 TAKSİT MEVCUT)

ne kadar doğru bilmiyorum ama 14 ocak 22 ocak arası 64.999 olarak satılmış olduğunu söylüyor fiyat siteleri yine de taksit fırsatı vs. güzel ama bilginiz olsun
  13. W

REDMAGIC 11 Pro 59.999 TL. ilk kez sıvı soğutma kullanım ve oyunculara Özel

İlla bu paralar verilecekse telefona kayıtsız iphone 17 pro max almak daha mantıklı değil mi hem daha uyguna gelir hem değer kaybı daha az oyunu bu kadar önceleyen yılda 4 ay sim çalışmamasını da çok umursamaz heralde.
  14. W

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Bence mantikli hocam hem turkiye olarak mantikli hem de global ram krizi olayından dolayi mantikli 16gb vramli modellerin uretimiyle ilgili sorunlar yasaniyor.
  15. W

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Tam olarak degil hocam her an iptal edebilirim 5080 mi alsam paraf isini çözüp diye de düşünüyorum ama bakalım 😄
Geri