bu benim gözümden kaçmış hocam çok sağolun cidden, güzel de kasaymış tasarımı hoşuma gitti. Başka önerileriniz olursa onlarıda yazabilirseniz güzel olur bu...
Dolar bazında baktım normal de msrp arası fark %9, şu an %23 varmış en ucuzu attınız yanılmıyorsam, bence 9070in bu kıyaslamasında 9070 daha mantıklı...
Hocam bunun ben yakında değişeceğini düşünüyorum izlediğim leak videolarında da değişecek gibi yorumladım ama bilemem net tabi.
Nedeni ise şu:
Nvidia şu an...
Hocam ben 7 8 yıldır Sapphire kullanıyorum yine öneririm. Bulamazsanız XFXte olur o da baya iyidir. Model olarakta bunu bulabildim bir tek:
9070 1
biraz...
sentetik testlerde fark olmaması şaşırtıcı değil bence. Zaten overclock yapmayı bilen biri 9070i 9070XT ye çekebilir belkide ama 9070XT daha kabiliyetli bir...
Artık düşeceğini sanmıyorum ben, ram krizinden sonra globalde gpu fiyatlarının etkilenmeye başlaması az biraz şaşırtıcı olmazdı, türkiyeyi de etkilemesi...
AMD kullanan biri olarak söylüyorum ben 9070'in bu paraya değeceğini düşünmüyorum, orta modeller maksimum 28, tepe modellerde nitro+ gibi maksimum 30k...
çoğu kişi Passionate girl Store'dan aldığını söylemişti bana o yzüden ve forumlarda da en çok orayı duydum. Ora dışında ne kadar güvenilirdir bilemiyorum.
Arkadaşlar bayadır MATX akvaryum kasa arıyorum, Beyaz sistem kuracağım fakat adam akıllı beyaz akvaryum kasa bulamadım.
Bildiğiniz güzel akvaryum kasa...
hangisinin ? ptm ise ptm in ana satıcısı zaten o attığım linkteki Passionate girl Store mağazası. MX4 içinse bence hepsiburadanın veya amazonun vs. kendi...