Yerinizde olsam anakartı değiştirmezdim 700 TL ye gigabyte a geçmek mantıksız bence. illa değiştirecekseniz
bu modele geçin derdim.
işlemciyi 7500f, ssd...
Adamların hala Türkiyeyi umursamasına şaşırdım açıkçası, böyle bir şey olmuş olması üzücü ve kötü bir durum ama birlikte çalışılması iyi olmuş. Yinede...
Hocam 8bitdo yu kullanıyorum tavsiye ederim ama burada özellikten ziyate kişisel tatmininiz devreye girer çünkü 2side bu fiyattaki en iyi cihazlar. v veya u...
çok sağolun takibe alayım şu an baya pahalı ama bende sizin gibi düşürebilirsem uygun fiyata bende alabilirim. Şu an öğrenci indirimi yok baktığım kadarıyla...
sağolun hocam 10k 11k bandındakilere bakarım şimdi. Birde 13k 14k vb. vermek bana mantıklı gelmiyor başkasına bir şey diyemem tabi fakat ben 3-4 ay yerine...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-philips-evnia-27m2n3501pa-00-27-0-3-ms-2k-pivot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html bu tarz bir monitör en...
Naptınız hocam :D ? bu fiyata delta E değeri 2 den küçük monitör mü varmış ? hem 260hz hem dci p3 %95 hem Delta E 2den küçük, birde beyaz galiba altın...
cidden böyleyse sağolun benim için sorun çünkü bu, VA paneller siyahları daha net veriyor diye acaba düşünmelimiyim diye düşünmüştüm ama IPS galiba daha iyi...