WestnighT isimli üyenin son içerikleri

1. WestnighT

Görseldeki Gibi Kasa Tavsiyesi

ben bir konu açmıştım arkadaş sağolsun çok güzel modeller atmıştı oraya bak istersen matx atx vardı kasa olarak linki bu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/akvaryum-kasa-onerisi-yaparmisiniz-maks-4300-tl.1198790/
  2. WestnighT

Rtx 5060 ekran kartıma şekersiz kola döküldü ne yapmalıyım

eğer 2 3 damla ise bir şey olacağını sanmıyorum
  3. WestnighT

Yardım Uygun fiyatlı type c - lightning kablo önerisi

https://www.akakce.com/sarj-kablosu/en-ucuz-baseus-crystal-shine-20w-type-c-to-lightning-kablo-1-2m-mor-fiyati,2000718267.html https://www.akakce.com/sarj-kablosu/en-ucuz-mcdodo-ca-1863-1-2-m-36-w-type-c-to-lightning-hizli-fiyati,428479166.html...
  4. WestnighT

RYZEN 9 5900X darboğaz

1080p de zorlar maalesef, işlemci yeterli gelmez muhtemelen 4080in tam performansı için ama sorun olurmu bu derseniz bence olmaz. bende tam tersi seneryoda işlemci yüksek ekran kartı düşük kullanmıştım memnundum.
  5. WestnighT

RYZEN 9 5900X darboğaz

yükseltme yapacakmışsınız zaten olsa da problem olmaz ki olacağını sanmıyorum. Güncelleme: araştırmama göre 1080pde net olur 2k da bazı oyunlarda olabilir 4k da ise olmaz diye öğrendim.
  6. WestnighT

Yardım Oled 2k Güzel monitör varmı bulamıyorum

şu ana kadar kronik sorunlu görmedim ben, her üründe olabilecek sorunlar bunlarda da olabiliyor ama. Her ürün gamının ilk ve 2. versiyonu hatalı olabilir bu arada cidden böyle bir şey olabilir ama ben görmedim.
  7. WestnighT

Yardım MI 15 - MI 15T - MI 15T PRO Hangisi?

sadece arama yapıyorsanız bence bu paraları vermek yerine daha ucuz bir şey de almayı düşünebilirsiniz. Bu modellerden birini istiyorsanız kesin olarak bence 15T pro en mantıklısı ama eğer telefondan bilgisayara falan dosya aktarımı yapacaksanız ki 512gb isteme sebebiniz bu olabilir o zaman...
  8. WestnighT

Yardım Oled 2k Güzel monitör varmı bulamıyorum

oledin iyisi aslında çokta önemli değil bence, oled teknolojisi zaten bayadır piyasada, bence asıl önemli olan markanın sunduğu oled care özellikleri. Eğer oled care yani koruma özellikleri iyiyse herhangi bir monitör alınabilir bence.
  9. WestnighT

X300 pro dxomark kamera sıralaması

Doğru dediniz onları unutmuşum tekrar hesaba katınca aslında daha mantıklı ama yinede bu sefer de 2 cihaz taşımak mı 1 mi sorusu oluyor eğer 2 cihaz sorun değilse bence de daha mantıklı olabilir.
  10. WestnighT

Sistemim için yeni işlemci

Nadir değil artık hocam, aksine artık meta bu yurt dışında. Turkiyede insanlar hala oyun odaklı sistem aldığı için böyle değil. Ayrıca işlemcinin ekran kartından iyi olması oyun dışında her açıdan daha iyi. Ayrıyeten 9700X alınırsa mesela çok rahat geleceği garanti altına almış olursun. platform...
  11. WestnighT

X300 pro dxomark kamera sıralaması

Tek seçenek iphone değil bence, ben android ile yapıyorum. Normal kullanıcı için s23 bile fazla orta segment bir telefon rahat rahat iş görür. Profesyonellik için üst segment gerekli bence. Ayrıca asıl iş kamerada değil ışık yönetiminde. 1768757483 Kameraya 100 200k bayılıp telefona 80k...
  12. WestnighT

Sistemim için yeni işlemci

Anakartin güç beslemesi iyise bence 9700X alabilirsiniz, eğer sadece oyun odaklı sistem ise paranız varsa 9800X3D de olabilir. Daha alt bir işlemciye yukseltmenizi önermem ben. 7000 serisi isterseniz yine 7700X veya 7800X3D olabilir.
  13. WestnighT

Kablosuz beyaz mouse önerisi yaparmısınız ? bütçe tercihen 1300tl, maks 1800tl

Teknik detaya klavyede kulaklıkta bakıyorum, mouse da bakmıyorum pek evet. Eğer alacağım mouse üretkenlik için tasarlandiysa bakıyorum ama şu an istediğim model üretkenlik için değil, sadece uyumlu olması ve kullanırken 3 dolarlık hissiyat vermemesi önceliğim. Tabi sensör switch bakımından falan...
  14. WestnighT

Xt9070 mercury alıyorum ?

hayırlı olsun şimdiden 1768682381 Hocam bu sorunlar hep tartışılır teknolojik ürün sonuçta hata olabilir ama büyük bir sorun olsaydı globalde özellikle youtube da ses getirirdi büyük kanallarda diye düşünüyorum. Bu arada boyama güzel alternatif bence de ama orijinal tasarım kadar güzel olmuyor...
  15. WestnighT

Kablosuz beyaz mouse önerisi yaparmısınız ? bütçe tercihen 1300tl, maks 1800tl

ben bu gözle bakmıyorum hocam nedeni ise gamepowera hep kötü dediler hep berbat dediler mouse ve kulaklığını kullandım hiç sorun yaşatmadı bana. steelseries e de çok laf ettiler kuzenim kullanıyor daha bir sorununu görmedi. Ben markaya değil ürüne bakmayı tercih ediyorum, artık çoğu ürün çinde...
Geri