WestnighT isimli üyenin son içerikleri

1. WestnighT

Sapphire 9060XT fan sesine nasıl çözüm bulabilirim ?

tamamdır sağolun
  2. WestnighT

yerine alınabilecek ne ekran kartı olabilir peki ? çok para vermek istemiyorum işimi görse yeter.
  3. WestnighT

hayır değil, her şeye baktım zaten sol fanı durdurunca ses gidiyor başlatınca geliyor. cw yaşamadım daha önce nasıl bir ses deneyimlemedim. Kablo vs. de yok arada. düşük rpm de başlayınca genelde oluyor ve %100e kitleyince fanları ses çıkmıyor. 1769884260 Hepsiburadadan almıştım direkt arenaya...
  4. WestnighT

Ekran Kartlarında Sensör ve Sıcaklık Ölçüm Farkları: Nvidia vs AMD

Güzel yazı olmuş ama ben amd kullanırken hotspot olduğunu sanmıyorum en azından benimkinin. 2 fanlı bir modelin 63 derece hotspot olması pek mümkün değildir bence. Nereden bakıldığına görede değişir tabi.
  5. WestnighT

Kartı alalı 6 ay falan oldu herhalde ama kartın sol fanından acayip gıcık bir ses geliyor çalışmaya başlayınca, bunu nasıl çözebilirim ? Garantiye göndermeden çözmek mümkünmüdür ? Garantiye göndereceksem yedek kart olarak ne alınabilir 2. el olarak ? igpu yok sistemde. Birde Arena bilgisayar...
  6. WestnighT

Rtx 5060 ve R5 5600x 600w yeterli mi?

olur, 5060 145w tüketiyor, 5600x ise 65w sistemin geneli muhtemelen 300 - 400w bandını geçmez
  7. WestnighT

7800x3D Sıcaklık değerleri

Anladığım kadarıyla hazır sistem almışsınız, sistemi toplayan kişi sıvı soğutucu altındaki plastik koruyucuyu sökmeyi unuttuysa olabilir bu veya termal macunu az sürdüyse. Birde sıvı soğutucunun fanlarına da bakın stabil çalışıyormu yoksa çok yavaş veya hiç mi çalışmıyor ? Aklıma başka bir şey...
  8. WestnighT

7500F işlemci 4.6 ghzı geçmiyor

hocam anakarttan pbo enabled yaptım demiştiniz birde pbo yu kapatıp deneyebilirmisiniz ? belki sorun pbo ayarlarınızdadır
  9. WestnighT

Şaka gibi 2.el ram fiyatı :D

seçilmiş 6700 bu
  10. WestnighT

TROY kartlar Türki ve İslam devletlerinde kullanılabiliyor mu bari..?

Türkiye içinde işlevsel ama yurt dışını bilmiyorum. Şahsen komple Troy'a geçmeyi düşünüyordum fakat çok zahmetli geldi.
  11. WestnighT

Çözüldü✓ AisaHorse fanlar iyi midir ? (çözüldü fakat yazabilirsiniz)

siparişi geçeyim bari de sistem bütünlüğü için 4 fan daha almak gerekir kasa 6 fan destekliyor matx topladım bende. 4 fanıda sonrasında ilave ederim, şimdilik eski fanlarım idare eder. 1769022662 çok sağolun güzel yorumunuz için, inşallah daha da iyisini keyfinizce japonyada da dizersiniz.
  12. WestnighT

Çözüldü✓ AisaHorse fanlar iyi midir ? (çözüldü fakat yazabilirsiniz)

Hocam cidden çok sağolun, tam da bu lazımdı bana ya. Siyah sistemlerde foto buldum beyazda bulamadım tam zamanında atmışsınız fotoğrafı çok sağolun. Bu arada figür çok tatlı durmuş gpu üstünde güzel sistem olmuş elinize sağlık. 1769022453 Bugün maşallah bana hzır gibi yetişiyorsunuz ya :D çok...
  13. WestnighT

72 73 derece demişsiniz ama bu yük altında mı boşta mı ? birde sıcaklığı kontrol edermisiniz ? zor ihtimal ama plastiği sökmediyseniz soğutucu altındaki belki işlemci kendini kısıyordur.
  14. WestnighT

vermişim hocam ondanmış benim hatam :D
  15. WestnighT

hatırlamıyorum ama vermemiş olamm lazım dur bakıyım bir
Geri