Ne iyi ne kötü mikrofon bence, a6 almasam bunu alacaktım. Bence ucuza bulabilirse fifine a6 alabilirsin bir süre metal kol olmadan kullanirsin kendin alırsın. Veya a6 nin kollu versiyonu da var ama bence gereksiz.
İyi bari sonunda halkı da düşünen bir adım atılmış, şu an bence en az 33 35bin arası olması gerekirdi ama yinede tahminlerin üst sınırına yakın hatta biraz geçmiş sanırım bir şekilde zam vermeleri iyi olmuş. Umarım fırsatçıları da engellerlerde asgari ücretin erimesi bir nebze de olsa yavaşlar.
Yapay zekanin bir balon olduğu artık bence belli, teknolojinin kendisi balon değil finansal anlamda balon. Yapay zekanın zaten teknoloji anlamında balon olduğunu savunmak bence sanayi devriminin gerçekleşmediğini savunmak gibi bir şey olurdu. Fakat finansal ortam bu durumun bence finansal bir...
yeter hocam bence, genel olarak güncel işlemciler çok sıkıntı yaşatmaz yeni nesil ise ama 8 çekirdekli olması avantajdır yeni nesilde. ben ryzen 5 5500 kullanıyorum ve video editte çok sıkıntı yaşamıyorum ama kasma donma oluyor bazen. yükseltmek gerek artık işlemci olarak bende ya 7600 ya da...
atx sistem istemiyorum sağolun ve atx alsam dahi siyah almam sıkıyor siyah beni artık.
1763589907
asus o seviyede baktım ama baya kötü hocam o yüzden colorful ve biostar dediğiniz gibi bende düşünüyorum. asusun vrmleri baya kötü ve soğutucusu ayrıca özellik bakımındanda çok iyi değiller...
orası öyle ama batacağını çok düşünmüyorum en azından şimdilik. böyle bir değeri amerika kolay bırakmaz. dediğiniz gibi ama almak çok mantıklı değil zaten hele de ultra bile soket değişimine gidecekse...
sadece oyuncuysanız 7800x3d derim ben ama ben sadece oyun oynamıyorum o yüzden 9700x tercihim olurdu. video renderda daha kolaylık sağlıyor diye biliyorum ve genelde hem içerik üreticiliği hem oyunculuğun tatlı noktası diye söyleniyor 9700x e.
matx anakart arıyorum hocam ve beyaz anakart. o yüzden bu ikisini link olarak verdim biri komple beyaz biri parçalı. en az 2 ssd yuvalı olmalı ayrıca bu kriterlere uyan sadece bunlar var. ve maksimum 6500 verebilirim ki o bile çok vermek istediğğim bir fiyat değil açıkçası.
bence bu parayı verecekseniz ölü bir soket almayın, am5 veya intel ultra alın alacaksanız. bu fiyata giriş sevie anakart veriyor ayrıca bu sistem bence mantıksız.