hayır değil, her şeye baktım zaten sol fanı durdurunca ses gidiyor başlatınca geliyor. cw yaşamadım daha önce nasıl bir ses deneyimlemedim. Kablo vs. de yok arada. düşük rpm de başlayınca genelde oluyor ve %100e kitleyince fanları ses çıkmıyor.
1769884260
Hepsiburadadan almıştım direkt arenaya...
Güzel yazı olmuş ama ben amd kullanırken hotspot olduğunu sanmıyorum en azından benimkinin. 2 fanlı bir modelin 63 derece hotspot olması pek mümkün değildir bence. Nereden bakıldığına görede değişir tabi.
Kartı alalı 6 ay falan oldu herhalde ama kartın sol fanından acayip gıcık bir ses geliyor çalışmaya başlayınca, bunu nasıl çözebilirim ?
Garantiye göndermeden çözmek mümkünmüdür ?
Garantiye göndereceksem yedek kart olarak ne alınabilir 2. el olarak ? igpu yok sistemde.
Birde Arena bilgisayar...
Anladığım kadarıyla hazır sistem almışsınız, sistemi toplayan kişi sıvı soğutucu altındaki plastik koruyucuyu sökmeyi unuttuysa olabilir bu veya termal macunu az sürdüyse. Birde sıvı soğutucunun fanlarına da bakın stabil çalışıyormu yoksa çok yavaş veya hiç mi çalışmıyor ?
Aklıma başka bir şey...
siparişi geçeyim bari de sistem bütünlüğü için 4 fan daha almak gerekir kasa 6 fan destekliyor matx topladım bende. 4 fanıda sonrasında ilave ederim, şimdilik eski fanlarım idare eder.
1769022662
çok sağolun güzel yorumunuz için, inşallah daha da iyisini keyfinizce japonyada da dizersiniz.
Hocam cidden çok sağolun, tam da bu lazımdı bana ya. Siyah sistemlerde foto buldum beyazda bulamadım tam zamanında atmışsınız fotoğrafı çok sağolun. Bu arada figür çok tatlı durmuş gpu üstünde güzel sistem olmuş elinize sağlık.
1769022453
Bugün maşallah bana hzır gibi yetişiyorsunuz ya :D çok...
72 73 derece demişsiniz ama bu yük altında mı boşta mı ? birde sıcaklığı kontrol edermisiniz ? zor ihtimal ama plastiği sökmediyseniz soğutucu altındaki belki işlemci kendini kısıyordur.