westsosweetie isimli üyenin son içerikleri

1. W

Ubisoft ödeme sistemi rezilliği

merhaba arkadaşlar bugün size ubisoftun rezalet müşteri desteği ekibini göstericeğim özet olarak geçmem gerekirse 6-7 tane teknik desteğe oyunu alamadığımın bir görüntüsünü atıyorum ki adres verdiğim checkout kısmında kalıyorum daha xsola'nın kart numarası yani ödeme kısmına daha geçemiyorum...
  2. W

internetimi tam hızıyla kullanamıyorum

İnternetim 500mbps olmasına rağmen üstüne üstlük cat6 kablo ile iletişim kurmalarına rağmen ve yapılandırma ayarlarında 1000mbps ikili açık olmasına rağmen 100mbps internet veriyor hatta ayarları yapılandırdıktan sonra kapanıp açılıyor sürücü. Kapandığında bağlantı hızı 1000mbps oluyor ve...
  3. W

İnternetimi tam hızında alamıyorum.

teşekkür ederim evde epey bilmediğim şey varmış ben direkt fiberin oldugu sigortaya gidip bakınıyordum fakat sorunun sigortadaki kutuda değil Kardeşimin odasına bağlı olan hubda olduğunu gördüm altına baktığımda hubın 10 ile 100 megabit arası internet desteklediğiydi herneyse hubı çıkardım priz...
  4. W

İnternetimi tam hızında alamıyorum.

internetim 500 mbps hızda olmasına rağmen bilgisayarda 100mbps sabit hız alıyorum cat6 kablo kullanıyorum ağ işletmenliği öğrencisiyim ama windows ustası değilim ethernet ayarlarından düzeltmem gereken bir ayar varsa yardımcı olabilir misiniz ? 1713215859 ayrıntılardan bakındım advanced eee...
  5. W

ürünüm garantide fakat gönderilmiyor ?

merhabalar amazondan ben zamanında 1000 liraya krampon almıştım evet konu teknolojiden uzak ama kanunen desteğe ihtiyacım var. ben ürünü sipariş ettim ve bana hatalı ürün gönderildi krampon bu bide gönderdimmi stok olmuyor türkiyede tedariği fazla dönmediği için yurtdışından diyip geçiştirdiler...
  6. W

Çözüldü✓ Rtx 3060 için hangi işlemci ?

ryzen 5 5600 de ise önbellek farkı var g den bi de 5600 daha sonra çıkmış ondan kesinlikle 5600 al biraz bakınınca anladım
  7. W

eklemeyi unutmusum 5600g paylaşımlı ekran kartı sistemine sahip olduğu için daha da sağlam çalışır bilgisayarın.
  8. W

ben 5600g kullanıyorum bazıları apu yazmış fakat 5600g de pek bir sıkıntı yok kanka hatta 3060 ile uyuşan işlemci şuan bu ister 5600g kullan ister normal 5600 al ama diğerlerini pek tercih etmem ryzen 7 ye gidersen abartı olur zaten 5600 veya 5600g den şaşma
  9. W

beyler şuan alınabilecek en iyi indirimdeki oyunları yazarmısınız

ortalama 100 tl ye alınabilecek en iyi oyunlar hangisi beyler indirimde şuan steam üzerinden kendime göre oyun bulamadım
  10. W

merhaba beyler internet sınırlama olabiliyormu

mesela ben teknik desteği arayıp gece tarifemin kapatılması gibi bir şey isteyebiliyormuyum ? saat gece 1 den sabah 6 ya kadar gibisinden kullandıgımız firmaya göre değişir tahminimce ben turk telekom kullanıyorum
Geri