wesy isimli üyenin son içerikleri

1. wesy

Xiaomi Smart Scale S200 Dijital Baskül - 799TL

bunun yağ oranı ölçümü ne kadar sağlıklı oluyor almak istiyorum
  2. wesy

Başlangıç olarak 400cc alınır mı

usta ben hayatımda motor sürmedim 1 haftalık kursta öğrendim ehliyeti aldım sonra 250cc motor aldım yazdan bu yana kullanıyorum kazasız belasız. trafikteki çoğu mala göre de iyi kullanıyorum nelerle karşılaşıyoruz. kendine güven sıkıntı olmaz
  3. wesy

Başlangıç olarak 400cc alınır mı

alınabilir bence ben 250yle başladım sıkıntı yok
  4. wesy

❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

daha dün gece kz szx terminator siparis verdim telefonda kullanmak için ses kalitesi güzel olsun iyi bass versin isteğim bunlar. bu mu iyi benim aldığım mi
  5. wesy

Yardım KABLOLU KULAKLIK TAVSİYE (LÜTFEN YARDIM)

KABLOLU KULAKİÇİ KULAKLIK ARIYORUM GENELDE TELEFONDA KULLANICAM BÜTÇE 3BİN OLABİLİR. KZ MARKASINI GÖRÜYORUM AMA BİR ÇOK MODEL VAR ANLAMIYORUM. ARADIĞIM ÖZELLİKLER TYPE C GİRİŞ OLMASI VE GÜZEL SES KALİTESİ OLMASI BASSLARI GÜÇLÜ OLMASI BU KADAR. LÜTFEN YARDIM KISA SÜREDE ALMAM LAZIM
  6. wesy

Yardım KABLOLU KULAKLIK ÖNERİSİ

arkadaşlar yardım edebilecek var mı type c girişli olması güzel olur. ses kalitesi güzel olsun bassları iyi olsun telefonda kullanacağım zaten büyük ihtimal
  7. wesy

BU SSD PS5E OLUR MU?

teşekkürler
  8. wesy

BU SSD PS5E OLUR MU?

pny cs3030 500gb ssd var ps5e olur mu acaba? link: https://www.epey.com/sabit-disk/pny-xlr8-cs3030-m280cs3030-500-rb.html
  9. wesy

❌İndirim Bitti! Sinerji 2 TB NVMe SSD indirimleri ( Çok iyi fiyatlar)

yok hocam burdan aldim ben eyw 1773668733 blue olanı aldım aylardır ssd kovalıyordum cok ihtiyacim vardı. umarım doğru olanı yapmışımdır bunu alarak :D
  10. wesy

❌İndirim Bitti! Sinerji 2 TB NVMe SSD indirimleri ( Çok iyi fiyatlar)

acil hangisi en iyisi almam lazım hemen lütfen
  11. wesy

usta typec bağlantılı önerebilir misin stok yok bunda
  12. wesy

telefon tablet vs gibi şeylerde kullanmak için kaliteli sesi güzel gümbür gümbür bir kablolu kulaklık önerir misiniz butce 1.5-2k
  13. wesy

S25 ULTRA VS IPHONE 17

kılıflı ve camlı kullanacaksın s25 plusı aldıgım ilk gün ikisini de taktırdım öyle kullanıyorum
  14. wesy

S25 ULTRA VS IPHONE 17

valla malımın ölmesini istemiyorum fırsat buldugum gibi ip17 pro geçicem ben
Geri