Wetix isimli üyenin son içerikleri

1. W

Öneri F/P Kulaklık Önerisi

2.El almıyacam zaten direk kendi sitesinden alıcam çünki başka platformlardan alan kişilerin ürünleri açılmış geliyo bazıları o yüzden sıfır direk kendi sitesinden alıcam 1760346244 Ama hangisini alıcağıma hayla karar veremedim
  2. W

Gerçekten güzel bir kulaklıkmış buda alınabilir bir video buldum izlemek istersen
  3. W

Merhaba ben kulaklık almayı düşünüyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum şuan da kafamda iki model var Modeller: Havit Gamenote Fuxi-H3...
  4. W

Kablosuz kol önerisi

Merhaba ben bir kol almak istiyorum kablosuz ve titreşimli ps kolu önerebileceğiniz kaliteli bir kol varmıdır
  5. W

Ryzen 5 5600 için nasıl bir soğutucu önerebilirsiniz?

Tamamdır teşekkür ederim
  6. W

Kullandığın ürünün linkini atabilirsen sevinirim
  7. W

Kullandığın ürünün linkini atabilirmisin 1744182813 Kullandığın ürünün linkini atab bunlar çok performanslı değil gibi tek fanlı stok fanla bir farkı olacağını pek sanmıyorum
  8. W

Biliyorum bu işlemci için yeterli bu soğutucular ama ileride işlemcimi değiştiriceğim ve bir daha soğutucu almak istemiyorum
  9. W

Merhaba ryzen 5 5600 için soğutucu önerisi istiyorum max fiyat 4000 tl biliyorum 2500-3000tl arası yeterli soğutucular var ama ileride işlemcimi daha iyi bir işlemci yapmak adına daha iyi bir soğutucu istiyorum cevaplarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler
Geri