Tabii hocam lafı olmaz, evet yeşil şeyli yerde sorularınızı cevaplayan bendim. Kullanıcı adım farklı fakat profil fotoğrafım aynı. Bana DM yolu ile ulaşırsanız Telegram kullanıcı adımı paylaşayım, oradan dilediğinizi sorabilirsiniz. :giggle:
Selamlar hocam, bir gün forumdaş buluşması yapabiliriz.
Biz de Dörtyol'a az gelmedik, Turunçgil'de az oturmadık.
Burada bir çerez dükkanı var. İnternetteki fiyattan biraz daha uyguna geliyor, tavsiye ederim.
Rica ederim hocam ne demek. Sınav için sadece A-B yazan konulardaki sorulara çalışın. Sınava başvuracağınız vakit de A-B lisans sınıfından başvurun. Mors konusuna gelecek olursak sınavda en az 3 soru çıkıyor, daha çok cevapları ezberlerseniz sınavı atlattıktan sonra detaylı şekilde...
Evet hocam, merkezdeyim.
Yapılıyor hocam evet, yer fıstığını her şeyde kullanıyoruz. Bir çerez markası var şehrimde online satış da yapıyorlar eğer isterseniz ve fazla tüketiyorsanız linkini verebilirim.
Osmaniye'de yaşayan biri olarak şehrimde yaşayan birini forumda ilk defa gördüm selamlar hocam.
İndirim için de sağ olasın hocam, adresi aldım kapılarına gideceğim :D
Hocam selam, biraz geç gördüm kusura bakma. Öncelikle bu hobiye merağınızdan dolayı aramıza hoşgeldiniz. Biraz araştırmalar yaparak RF sinyallerinin mantığını kavrayın. İletişim protokollerine vs. göz gezdirin. Biraz temeli kafanıza oturunca sınav için başvuru aşamasına geçebilirsiniz. Yasalar...
Markayı biraz araştırdım, 3 yıl önce Türkiye pazarına girmişler. İthalat ise çinden yapılıyor. Alınıp denenebilir evet fakat bu gibi pillerin nominal değerleri yazandan daha düşük oluyor. Tüm piller için geçerli fakat uzun kullanımda ne olacağı pek belli olmaz. Bu yüzden GP, Duracell veya Varta...