Wexeryl isimli üyenin son içerikleri

1. Wexeryl

Yardım R5 7500f Sıcaklık 80 Derece Sabit Kalıyor

Teşşekürler yardımlarınız için. şu an ki normal değerleri o zaman kurcalamaya hiç gerek yok yani.
  2. Wexeryl

Soğutucum dark freezer x123 duo termal macunum ise Claws JC12 belki termal macun yüzünden de olabilir. Performans açısından herhangi bir etki ( %20 %30 gibi) etmeyecek ise kurcalamaya hiç gerek şuan yeterli bir durumda.
  3. Wexeryl

bios ayarlarını sıfırlasam sorun düzelirmi ?
  4. Wexeryl

watt değerleri ile sıcaklık normal o zaman sıkıntı yok. Teşekkürler yardım için.
  5. Wexeryl

Teşekkürler daha fazla kurcalamadan konuyu kapatıyorum o zaman 1782596496 Hwinfo sonuçları da böyle
  6. Wexeryl

auto yazıyordu manuel yapıp 95 ayarladım yine aynı. Galiba böyle kalıcak sorun çıkarmıyor zaten. Bir de bu AMD software de cpu 40W gösteriyor o da bug gibi bir şeymi çünkü msi afterburner 75W gösteriyor.
  7. Wexeryl

yapay zeka sordum sadece pbo anakart yaptırdı oraya bakmadım. bakım geliyorum hemen.
  8. Wexeryl

PBO ayarını anakart olarak ayarladım sonuçlar yine aynı 72W kullanıyor %100 derece 80 Galiba normal değerler böyle
  9. Wexeryl

Deneyip geri dönüş yaparım
  10. Wexeryl

Yardım Patriot Viper Venom 16gb Ram 11k'ya Alınır mı

ram fiyatları artmadan 1 ay önce almıştım şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım alınır.
  11. Wexeryl

gördüğünüz gibi 5 tane cpu burner çalıştırdım o yüzden %100 kullanımda. Sadece neden kendini 80 derecede sabitliyor onu merak ediyorum.
  12. Wexeryl

Fotoğrafta da olduğu gibi 80 derece de kalıyor amd yazılımında işlemci 40W 45W arası geziyor ama afterburner da işlemci 60W 70W arası oluyor. Herhangi bir sorun varmı alması gerekenden az watt kullanma gibi.
  13. Wexeryl

2000-2500 TL Arası Klavye Önerisi

2500TL yukarısına çıkmam f1 tuşlarına lazım şuan ki klavyem %65 güzel ama küçük o yüzden %75 klavye arıyorum. Kablolu kablosuz fark etmez sadece çok sesli olmasın
  14. Wexeryl

Kulaklık önerisi istiyorum

Gayet iyi ben herhangi bir boğukluk cızırtı vs falan duymadım zaten ayar kısmı da detaylı onu test ederek desibel falan da ayarlayabiliyorsun neredeyse 2 aydır kullanıyorum herhangi bir eksiklik görmedim şarjı zaten harika yarım saat taksam bile %50 den %80 90 civarına çıkıyor
  15. Wexeryl

Kulaklık önerisi istiyorum

anlık olarak razer blackshrak v3 kullanıyorum ama fiyatlar baya artmış
Geri