Wexeryl isimli üyenin son içerikleri

1. Wexeryl

Razer BlackShark V3 X HyperSpeed alınır mı?

V3 ilr v3pro arasında da çok fark yok diyorlar
  2. Wexeryl

Razer BlackShark V3 X HyperSpeed alınır mı?

Son günlerde kablosuz kulaklık arıyordum ve bunu buldum 5.3k gibi bir fiyatı var ama bir üst modeli olan v3 ise 6.3k arada ki fiyatı farkını vermeye değer mi yoksa bunu mu almalıyım?
  3. Wexeryl

Çözüldü✓ AM5 anakart pin yamuk

Asus ile iletişime geçtim; eğer mümkünse işlemi ücretsiz olarak gerçekleştireceklerini, aksi takdirde 1500 TL işlem ücreti talep edeceklerini bildirdiler. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  4. Wexeryl

Anakartı İncehesap'tan almıştım, onlarla mı konuşmalıyım yoksa direkt Asus'la mı? 1764757090 Servise gönderdiğimde kesin olarak düzeltilir ya da değiştirilip gönderilir mi, yoksa şimdiden bir bilgisayarcıya götürüp yaptırmalı mıyım, yoksa servisi mi beklemeliyim?
  5. Wexeryl

Anakart sıfır, Asus Prime B650M-R. Taktığım kule tipi soğutucuyu çıkarabilirsem onu da denemek istiyorum ama vidaları çok sıkı göndermişler, onun için de uğraşmam gerekiyor.
  6. Wexeryl

İki ay önce DDR5 RAM, bir buçuk ay önce ise anakart satın aldım. Anakart elime ulaştığında sadece paketini açıp kontrol ettim, işlemci pin kısmına herhangi bir detaylı inceleme yapmadım. Dün sipariş ettiğim işlemci geldi ve montaja başladım. Ancak anakart üzerinde bir adet soket pininin yamuk...
  7. Wexeryl

RX5700XT 2025 sonunda hala alınır mı??

Destek bitince ne oluyor?
  8. Wexeryl

Sağolun
  9. Wexeryl

Sahibinden de kargo ile satanlarda 10k dan başlıyor 1762256913 Oralarda kargo oluyor mu
  10. Wexeryl

Sarı site vb 10k altı yok Facebook gruplarında olabilir oralara daha bakmadım
  11. Wexeryl

6K civarı güzel nvidia kart tavsiyesi verirmisiniz ikinci el
  12. Wexeryl

Öyle de yapacak bir şey yok
  13. Wexeryl

Sistemimi ddr5 yaptım ve ekran kartımı da yükseltme kararı aldım ama ne alacağıma karar veremedim. Rx5700xt var en az 5.5k ya ama sapphire pulse rx6600 de 5.8k hangisini almalıyım?
  14. Wexeryl

Çözüldü✓ Hangi PSU yu almalıyım?

O zaman high power alırım
  15. Wexeryl

Çözüldü✓ Hangi PSU yu almalıyım?

Yazdığı gibi 80+glod mu?
Geri