Wexlane isimli üyenin son içerikleri

1. W

BU MOUSE Alınır mı? ?

Merhabalar hocam kesinlikle tavsiye etmem size birkaç sorum olucak bütçeniz nedir mouse tutuş şekliniz nedir ve el uzunluğunuz nedir?
  2. W

MCHOSE AX5 Pro Max mi Attack Shark R2 mi yoksa Dareu A950 PRO mu?

Arkadaşlar ben 4500 TL bandında kendime bir magnezyum mouse arıyorum. (Magnezyum istememin sebebi tamamen kendi egomu tatmin etmek ve hava atabilmek için :D) El uzunluğum 18x10 ve tutuş şeklim claw grip sizce MCHOSE AX5 Pro Max mi Attack Shark R2 mi yoksa Dareu A950 PRO mu almalıyım? İyi...
  3. W

4000 TL Mouse Önerisi

Evet bende attack shark hakkında iyi düşünmüyorum bence yabancıların rampage i gibi 1743368334 Teşekkür ederim hocam benim bilgim yoktu sağolun iyi bayramlar
  4. W

4000 TL Mouse Önerisi

Peki Attack Shark R3 Magnezyum Mouse'u hakkında ne düşünüyorsun hocam? 4000 TL'ye Magnezyum Mouse. Bence kesinlikle bir sorun var.
  5. W

4000 TL Mouse Önerisi

Yok ya normal g pro x superlight almak istiyorum sahibindenden
  6. W

4000 TL Mouse Önerisi

Peki sizce Logitech G PRO x Superlight mi Lamzu Maya X mi yoksa Scyrox V8 mi?
  7. W

4000 TL Mouse Önerisi

Bende bu cevabın verileceğini biliyordum zaten mouse bana küçük gelir diye kuşkularım var ama olmazsa iade ederim teşekkür ederim iyi bayramlar :)
  8. W

4000 TL Mouse Önerisi

Merhabalar, ben kendime claw grip mouse arıyorum, 4000 TL bütçem var üstüne çıkamam. El uzunluğum 18x10 sizce hangi mouse'u almalıyım? İyi bayramlar :)
Top Bottom