wezeend isimli üyenin son içerikleri

1. W

Windows 11 Stabil mi Geçilir mi?

anladım hocam sağolun teşekkür ederim
  2. W

iso olarak indiriyorum hocam microsoftun sitesinden
  3. W

iso indiriyorum usbye hocam temiz kurulum ile geçeceğim sadece indirmeler biraz zaman alacak gibi oyunlar vs internetde malum tr serverı
  4. W

ggeçeceğim tamamdır teşekkür ederim
  5. W

ustam benim bilgisayar freedoostu kendim flash ile kurup key etkinleştirdim acaba tekrar flash ile yaparsam keyim gider mi içindeki dosyaları yedeklerim o dert değil
  6. W

direkt pcye indirip mi kurayım yoksa sizce flash ile temiz kurulum mu yapayım
  7. W

Sistem durum kontrolünde böyle gözüküyor fakat windows update kısmında w11 yok ne yapmalıyım
  8. W

zevkler değişir hocam kişiden kişiye göre 1666518617 herhangi bir sıkıntı vs yaşadınız mı bende ona göre geçeceğim şimdi update ile
  9. W

yükseltme ile mi geçtin ustam sen
  10. W

birazda şans işi işte çok sıkıntı yaşayanda var
  11. W

ayrı olarak ben yükseltme ile geçmeyi düşünüyorum sıkıntı olur yavaşlar diyenler oldu görüşlerinizi alabilir miyim?
  12. W

512 gb ssdim var yer kaplamaz değil mi fazla?birde şey diyorlar 22h2 göncellemesi falan gelecekmiş geldi mi bir biliginiz var mı?
  13. W

bug ve bu tpm vs diyorlar açıkçası pek bilgimde yok kararsız kaldım oyunda performansı düşürür mü vs vs
  14. W

Anladım,teşekkür ederim oyun performansı hakkında bir bilginiz var mı? 1666518152 bende aynı şekilde arada kaldım hocam kararsızım.
  15. W

Arkadaşlar merhaba laptop özelliklerim i51140H Gtx 1650 16gb ram windows 11e geçilir mi sizce stabil mi şu anda tavsiye eder misiniz
Geri