Wezkez isimli üyenin son içerikleri

1. Wezkez

Mydesignlist güvenilir mi?

Telefonumun modelinde kılıf sadece orada var ve bende oradan almak istiyorum güvenilir midir?
  2. Wezkez

Yardım CMF 1 şarjı hızlı bitiyor

CMF 1 aldım ve daha 2. günü fakat günün yarısını bile çıkaramıyor 120 Hz kullanıyorum bu düzelecek mi?
  3. Wezkez

CMF 1 Android 16 Yok

tamam kurdum şimdi konu kilit
  4. Wezkez

CMF 1 Android 16 Yok

cmf 1 aldım ve nothing os 3 ve android 15 sürümüne güncelledim fakat android 16 için güncelleme gözükmüyor
  5. Wezkez

İphone 11 alınır mı?

banka veya e devlet uygulamasını kullanmıyorum
  6. Wezkez

İphone 11 alınır mı?

nfc ihtiyacım yok
  7. Wezkez

İphone 11 alınır mı?

Tamam sağolun ben oyun oynamayacağım için işime yarar diye düşünmüştüm ozaman cmf 1 alıyorum
  8. Wezkez

İphone 11 alınır mı?

Ben normalde13 binr cmf 1 alcaktım fakat telefoncuda 10 500e %100 pil sağlıklı iphone 11 buldum sizce alınır mı? yoksa cmf 1 mi almalıyım
  9. Wezkez

CMF 1 telefonu nasıldır

Nothing 1 in sıfırı satılmıyor bende ondan alcaktım 2. elde almak istemiyorum
  10. Wezkez

CMF 1 telefonu nasıldır

nfc benim için sorun değil sanırım o telefonu alacağım 1776180529 birde kılıf satan hiçbir yer yokmu bende göremedimde
  11. Wezkez

CMF 1 telefonu nasıldır

peki cmf 1 in android 16 olması bi sorun olurmu kaç sene daha gider?
  12. Wezkez

CMF 1 telefonu nasıldır

Note 15 nasıl sizce
  13. Wezkez

CMF 1 telefonu nasıldır

Arkadaşlar ben bir sorun olmaz ise yarın CMF 1 telefonunu alacağım sizce nasıl ne kadar güncelleme gelecek falan öyle çok oyun falan oynamıyorum veya bunun yerine önerebileceğiniz başka telefon var mı bütçem 15 bine kadar çıkabilir.
  14. Wezkez

13 bin TL bütçeye telefon önerisi.

nothing phone 1 satıştan kaldırıldı diye biliyorum 2. elde almak istemiyorum
  15. Wezkez

13 bin TL bütçeye telefon önerisi.

peki cmf 1 nasıldır
Geri