wgaijin isimli üyenin son içerikleri

1. W

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

anlaşılan 2025 korku filmlerini aratmayacak gibi bu sefer yönetmen tüm şartları zorlayacak gibi gözüküyor bu filme imbd puanım şimdiden 10/9
  2. W

Yardım LLC ve Undervolt nasıl yapılır?

Merhaba herkese, Biraz uzun bir konu olacak ama deneyimli birilerinden yardım alabileceğimi umuyorum. Konu Intel’in son dönemdeki BIOS güncellemeleri ve işlemcimde yaşadığım voltaj sorunları. Bu yıl mart ayında bir i5-13600K satın aldım. Arctic Freezer 34 Duo ile kışı atlattım, fakat yazın...
  3. W

Ekran kartı 12VHPWR güç kablosunda bir iz görünüyor

Bugün kabloya bakarken bir detay dikkatimi çekti. Önce yanık izi olabileceğini düşündüm ancak öyle görünmüyor. Çünkü yanık izi olsaydı her iki tarafında da benzer izler olurdu. Bunun yerine, iz sanki kablonun birleşim yerindeki plastik noktası gibi görünüyor. Bu konuda uzman arkadaşların...
  4. W

I5 13600k undervolt yapmak?

hocam gereksiz ve absürt sıcaklıklar gördüğüm için yaptım skorda bir değişiklik olmadı hatta bir tıkta arttı bilginiz var mı bu konuda?
  5. W

Şu sistem alınır mı??

5kya oturursun tek tek dizerek rx 590lı sistem toplarsın canavar gibide takılırısn dostum araştırma yap biraz
  6. W

I5 13600k undervolt yapmak?

İlk undervolt denemem, sadece bu ayarlarla oynadım. Açıkçası değerlerden pek memnun değildim. YouTube'dan ve birkaç yabancı forumdan bakarak denedim, şimdilik böyle kullanıyorum. Tavsiye ettiğiniz bir ayar varsa, varsa uygulamak isterim. Deneyimli arkadaşların bu postu illa ki görüp yardımcı...
  7. W

Bilgisayardan kulaklığa bip bip ses geliyor

hocam aynı sorun bendede mevcut bir çözüme ulaşan var mı aradan 1 yıldan fazla geçmiş ama bende tıpkının aynısı bir sorun yaşıyorum.
  8. W

Valorant Alt Tab atınca PC donuyor

Arkadaşlar, nereden başlayacağımı ve nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama oldukça garip bir durumla karşı karşıyayım. Bu sorunu ülkemizde yaşayan başkalarının da mutlaka yaşamış olabileceğini düşünüyorum. Sorun yalnızca Valorant’ta meydana geliyor. Belirli bir sayıda Alt+Tab yaptıktan sonra...
  9. W

Çözüldü✓ Valorantta Mavi Ekran sorunu

konuyu şimdi tam okudum virüs senin yazılımla temizlemenle gitmez temiz kurulum yapman şart virüs bu adı üstünde silemezsin öyle kolay kolay sildiğini zannedersin sadece
  10. W

Çözüldü✓ Valorantta Mavi Ekran sorunu

hata gayet açık çekirdek korumasını kapat.
  11. W

ROG mouse Click yumuşaması

Sol Click'in üstü biraz oynuyor bu normal bir durum mu daha önce de başka bir ROG model faremin sağ Click'i oynamaya başlamıştı yani plastiği kullanıma engel değil değil evet ama elimin altında bazen plastiğin oynadığını hissediyorum ve Click sesinin değiştiğini.
  12. W

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

çektim bir tane sadece 7.5 dolar :D
  13. W

MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

Arkadaşlar bugün memory managment hatası aldım mavi ekran RAM'lere Memtest 86 testi yaptım minidump dosyamı buraya paylaşıyorum. Korktuğum olmadı ama sebebi ne olabilir? İlgilenirseniz çok sevinirim çünkü ilk defa başıma geldi bende haliyle ilk yapılması gerekeni yaptım...
  14. W

Kasım İndi̇ri̇mleri̇ Mouse İhti̇yaci

ha o zaman sorun yok diyorsunuz 1731153027 tavsiye için teşekkürler hocam bunu bir değerlendiricem
  15. W

Kasım İndi̇ri̇mleri̇ Mouse İhti̇yaci

hocam bu 30 euroyu geçiyor ya gümrükte takılma ihtimali yüksek ama
Geri