Whesper isimli üyenin son içerikleri

1. W

7500F ve ASUS TUF RX 7800XT Sistem Uyumluk

Yetmez. Riske atmayın 700W en az takın.
  2. W

🔥İndirim TEMU Alt Limit 670₺'ye Düştü🔥😍

Yani 30 Euro ve üstü ticari mi sayılacak şimdi? Yoksa sadece vergisi mi arttırıldı?
  3. W

Yardım ryzen 5 7500f 240mm sıvı soğutma ile yüksek sıcaklıklarda

bu işlemci böyle, bende de aynı, ayarları yapıp denemeniz lazım. Benim şuan boşta klimalı odada 50 derece, yük altında ise 65-70 arası oluyor max.
  4. W

Yardım PTT gümrükte astronomik bir gümrük vergisi ücreti çıkardı.

Ben de böyle düşünüyorum, fiyatı mağaza mı yanlış yazdı acaba yoksa gümrükte mi hata oldu bilmiyorum. Yapacak bir şey yok galiba geri iade gitmesini bekleyeceğim. Mesaj atanlara teşekkürler. Gelişme: PTT'ye verdiğim vergi itirazı dilekçesi ve dekont ile birlikte ürün gümrüğe geri yollandı ve...
  5. W

Yardım PTT gümrükte astronomik bir gümrük vergisi ücreti çıkardı.

Arkadaşlar Hatstore'den (İsveç) bir şapka aldım 860 TL'ye. Yaklaşık 150 TL vergi çıkması gerekirken 5600 TL gibi bir vergi çıkardı bu nasıl olabilir sizce? Başına böyle bir şey gelen oldu mu hiç? Sizce ne yapmam lazım?
  6. W

Ücretsiz 3 aylık Gamepass alma methodu (Nvidia)

kod gözükmüyor hiç bir yerde, alanlar nasıl aldı hayret.
  7. W

🏆 ŞAMPİYON GALATASARAY 🏆 102 Puan Rekor !

Hem Galatasaray hem Fenerbahçe birlikte şampiyonlar ligine gidecektir büyük ihtimal. Fenerli kardeşlerim çok üzülmesin, bu ligde şampiyonluğun tek önemi ŞL bileti almak. İkinci olup yine de ŞL'ye gidiyorsan iyi, gerisi müzeye kupa sokma meselesi, o da milattan öncesinin fetişi artık.
  8. W

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe MS

Son hafta Konya-GS maçında iki tarafa da beraberlik yetiyorsa/yarıyorsa o maç berabere bitecektir. Zengin olmak isteyen beraberlik bahsi alsın. (YTD)
  9. W

r5 7500f işlemciye sıvı soğutucu bile yetmiyor

Boşta değerleri nedir?
  10. W

Çözüldü✓ Itopya.com rezaletliği

@itopya.com ben sizden nasıl alışveriş yapayım şimdi kardeşim söyler misiniz?
  11. W

❌İndirim Bitti! Amazon 200TL'ye 80TL İndirim

Ben ne zaman uygun olucam Seda Abla??
  12. W

Süper Kupa Konusu Fenerbahçe

Bu ülkede tepki göstermeye, protesto etmeye vs. ağır bir antipati var, o yüzden FB'nin bu kararı zaten tepki görüyor anlamsız bir şekilde. Süper kupaya çıkmama tepkisi TFF'ye gösterilmiş tepki gibi görünüyor. 2 sene boyunca Türkiye kupasına çıkmama fikri de Turkuvaz medyaya gösterilmiş bir tepki...
  13. W

❌İndirim Bitti! 700GR Nesquik 43tl.

750 gram satın alınamıyor siz nasıl aldınız?
  14. W

🔥İndirim 1 Mayıs'a Kadar Normal Ampul Getirene Akıllı Ampul Hediye!

Gittim oyumu kullandım. Gücüm yetti değişti. :D Klavye başından da değil gittim sandığa kanlı canlı değiştirdim. :D
  15. W

Saçımda deli gibi kepek var !

Bunu geçiren herhangi bir şampuan yok, zaten mantıken geçirecek olsa bir daha satamazlar. :D Sadece baskılayabiliyorlar, o da en fazla 1 gün sürüyor. Ben kendimde çözümü şans eseri buldum. Şekeri ve zararlı karbonhidratları kesince düzeldi. Ama yağlanmadan hala muzdaribim.
Geri