İki tane ssdim var birinde 11 kuruluydu onu cmdden sıfırladım diğerinde win 10 kuruluydu ama çalışmıyor bozuk diyor alta bıraktığım görsel gibi elimde windows 11 usbsi var ama yüklenmiyor 2. Görselde bıraktığım gibi diyor
Hocam bugün bilgisayarı açtım ilk baslarda bana disk misk pcyi yeniden baslatin falan diyodu ben kapattim cok okumadim bakmadim ona saat 8 civarları rocket league oynarken dondu alt tab atamiyordum bende pcyi güç tuşundan kapadım ve açtım açtığımda bu görsel deki seyi bekledim ama cok yavasti...
Hocam bugün bilgisayarı açtım ilk baslarda bana disk misk pcyi yeniden baslatin falan diyodu ben kapattim cok okumadim bakmadim ona saat 8 civarları rocket league oynarken dondu alt tab atamiyordum bende pcyi güç tuşundan kapadım ve açtım açtığımda bu görsel deki seyi bekledim ama cok yavasti...
Redmi note 8 telefonumun güç tuşu bozuk normalde ekran donduğunda veya kapandığında güç tuşuna bası tutarak yeniden başlatıp açabiliyodum ama güç tuşu bozulduğunda şimdi yeniden başlatamıyorum çok fena dondu ve şarjının bitip bitmediğinide göremiyorum telefon dondu ekranıda kapalı şarja...
Windows 10 Kullanıyodum normalde fakat windows 11 e geçince mikrofon ayarını bağırınca biraz 50 ye çekiyor sonra 47 yapıyor 100 yapıyorum manuel sonra bi bakıyorum 70 lere falan çekiyo windows 10da böyle bişey yaşamadım lütfen yardım edin