Whetess isimli üyenin son içerikleri

1. W

Windows 11 yükleyemiyorum lütfen yardım edin

Usta olmuyor 1772745042 Amd
  2. W

Windows 11 yükleyemiyorum lütfen yardım edin

İki tane ssdim var birinde 11 kuruluydu onu cmdden sıfırladım diğerinde win 10 kuruluydu ama çalışmıyor bozuk diyor alta bıraktığım görsel gibi elimde windows 11 usbsi var ama yüklenmiyor 2. Görselde bıraktığım gibi diyor
  3. W

Sürekli bios atıyor yardım

Pc sürekli bios atıyor çıkıyorum yine bios atıyor
  4. W

Fixing d stage 1 çok uzun sürüyor yardım edin

Hocam bugün bilgisayarı açtım ilk baslarda bana disk misk pcyi yeniden baslatin falan diyodu ben kapattim cok okumadim bakmadim ona saat 8 civarları rocket league oynarken dondu alt tab atamiyordum bende pcyi güç tuşundan kapadım ve açtım açtığımda bu görsel deki seyi bekledim ama cok yavasti...
  5. W

Oyun dondu pcyi tekrar başlattım ve fixing (D:) hatasi yiyorum

Hocam bugün bilgisayarı açtım ilk baslarda bana disk misk pcyi yeniden baslatin falan diyodu ben kapattim cok okumadim bakmadim ona saat 8 civarları rocket league oynarken dondu alt tab atamiyordum bende pcyi güç tuşundan kapadım ve açtım açtığımda bu görsel deki seyi bekledim ama cok yavasti...
  6. W

Telefon Güç Tuşu bozuldu Telefonu yeniden Başlatamıyorum

yok olmadı 1756888936 olmadı
  7. W

Telefon Güç Tuşu bozuldu Telefonu yeniden Başlatamıyorum

Redmi note 8 telefonumun güç tuşu bozuk normalde ekran donduğunda veya kapandığında güç tuşuna bası tutarak yeniden başlatıp açabiliyodum ama güç tuşu bozulduğunda şimdi yeniden başlatamıyorum çok fena dondu ve şarjının bitip bitmediğinide göremiyorum telefon dondu ekranıda kapalı şarja...
  8. W

Windows 11 Mikrofon sesimi otomatik kısaltıyor

Windows 10 Kullanıyodum normalde fakat windows 11 e geçince mikrofon ayarını bağırınca biraz 50 ye çekiyor sonra 47 yapıyor 100 yapıyorum manuel sonra bi bakıyorum 70 lere falan çekiyo windows 10da böyle bişey yaşamadım lütfen yardım edin
  9. W

Valorantta VAN9003 Hatası alıyorum

11
  10. W

Valorantta VAN9003 Hatası alıyorum

Csmi Kapattım Secure Bootu Açtım Modu standarta getirdim fakat hala hata alıyorum ne yapmam lazım
  11. W

Sata Ssd içinde windows var nasıl silebilirim

Yeni pc topladım m2 ssd aldım taktım m2 ye windows 11 sonra diğer sata ssd de windows 10 vardı Bu sata ssddeki windowsu nasıl silebilirim
  12. W

Windows 11 kurarken Windows 10a attı

512 Gb lik ssd bu şekilde gözüküyor 1749047290 ssd burda gözüküyor
  13. W

Windows 11 kurarken Windows 10a attı

Windows 11 kuruyodum bi anda windows 10a attı
  14. W

Gigabyte Anakartlar İçin 5V yan yana 3 pin başlığı nereye takılır gigabyte anakartta

yerini bulamadım bendeki anakart B450m S2H V2
  15. W

Ryzen 7 5700x mi almalıyım yoksa 5 5600 veya 5600x mi

eyvallah agam rahat rahatalırım şimdi enonbirden aldın dimi sen
Geri