Whidless isimli üyenin son içerikleri

1. W

Vatan Da 9070xt İndirimi Alınır mı?

hep böyle sıkışık zamanlara denk gelir knk al el mecbur yoksa bulunmaz bu fiyatlara bir iki ay sonraya
  2. W

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT Web'e Özel 36.700 TL

ayın 3ündede inşallah olur kredi kartlarını yatırıp kartları patlatıp sistem toplucam :D
  3. W

Çözüldü✓ Vatandan 9070xt Alacağım ama Deneme Fırsatım Yok Nasıl Bi Yol İzleyebilirim

Oled monitör yok ama ben yakarım kesin önemseyemem o kadar kesinde çizilir 😅
  4. W

Çözüldü✓ Vatandan 9070xt Alacağım ama Deneme Fırsatım Yok Nasıl Bi Yol İzleyebilirim

7800x3dmi 9800x3dmi sence beyazdan artan bir para var işlemciye yatırayım diyorum
  5. W

Sadece oyun ve tarayıcıda gezmek amaç ya 1787003646 Oda mantıklıda masam siyah koltuk siyah klavye mouse siyah kasa beyaz olursa sırıtır 😅 full siyah topluyup geçiyim
  6. W

Bende çok kararsızım beyazmı dizsem siyahmı dizsem diye araftayım
  7. W

9070xt Beyaz Sistem Yardım

Eyw saolasın
  8. W

Ramlar çok pahalı o yğzden rgb siyah seçtim çok belli olmazdır diye psu da dediğini anlamadım b850dede wifi olması lazım arasında çok fark olurmu ve 6 7 sene götürürmü
  9. W

Anladım kral saolasın peki parçalardan uyumsuz dediğin varmı sence veya bu çok pahalı şu daha iyi ve ucuz dediğin bir parçalar varmı
  10. W

Birde vatandaki indirimde axess ve yapıkrediye taksit imkanı yok oda beni zor duruma düşürüyor 1786830039 Asrokun rgbler ayarlanabiliyormuki onu merak ettim
  11. W

Reis bunda rgbleri ayarlayabiliyormuyuz kasanın rengine göre 1786829865 Full hikayeli pyunlar oynuyorum arada metin2 tarzı oyunlar ve tarayıcıda çok geziyorum x3d iyi olurmu bunlar için
  12. W

Beyler böyle bir beyaz sistem topladım ama ekran kartı PURE mi olsun asrock mu olsun veyahut başka bir beyaz ekran kartı öneriniz varmı veya parçalarda daha iyi uyumlu olabilecek parçalar önerebilir misiniz? bunları tek tek alıyorum ve hepsinde taksit imkanı var taksitli olmasına önem veriyorum
  13. W

Beyaz 9070xt Li Şöyle Bir Sistem Topladım ama Ekran Kartı Önerisi Lazım Taksitli

Beyaz sistem istiyorum ama siyahta güzel kafam çok karışık siyahla beyazın arasında rahat 10kya yakın oynuyor 1786693691 Zam gelmedende çözüyüm diyorum
  14. W

Beyaz 9070xt Li Şöyle Bir Sistem Topladım ama Ekran Kartı Önerisi Lazım Taksitli

Beyler konu hakkında yardımcı olabilecek varmıdır sipariş vermeyi düşünüyorum
Geri