Hayırlı olsun tekrardan hocam. Msi mag serisini çok araştırdım ama coil whine şikayeti çok duydum. Mpg de herhangi bir soruna denk gelmedim araştırdığım kadarıyla. uzun yıllar sorunsuz götürür umarım. Sürekli araştırmak insanı cidden yoruyor yeter artık dedirtiyor 😄
1769064302
Snop hocama...
High power da öneren oldu ama ben raijintek te karar kıldım. Onunda iyi olduğunu söylüyorlar. Psu sürekle güncellemeni gerektirecek bir donanım değil bir kere alıp bir daha düşünmemek gerekiyor tabi bütçe de önemli. Modüler tercih etmemin sebebi kablo kalabalığı olmaması. Umarım isteğinize göre...
Evet hocam maalesef 1-2 ay içinde çok yükselmiş fiyatları. Ben ikinci el aldım ancak hiç kullanılmamış 5.500 e geldi. Taksitsiz düşünüyorsanız ikinci el temiz veya sıfır alabilirsiniz. Forumda bir arkadaş 1000w olanı 6 bin e satıyordu duruyorsa değerlendirilebilir
Seasonic fiyat hariç katılıyorum
1768779414
Öneriniz nedir hocam.
1768779569
Öyleymiş ama bütçemi de aştı bir miktar ona hiç dikkat etmedim. Direkt ucuzdur algısıyla
Sizin öneriniz nedir hocam
1768777749
Sizin öneriniz nedir hocam
1768778042
İyi duruyor ama hiç duymadım dediğim gibi. Hakkında kötü bir yorum yok bazı kullanıcıların fanda hafif biz vızıltı şikayeti haricinde. Listeme aldım
1768778096
Evga supernova gt750 hâlâ aklımda ancak artık model eskidi :)