Hepinize iyi akşamlar hocalarım geçtiğimiz günde arkadaşım PC ile ilgili bir sorun yaşadı ve bana danıştı sorun ilk başta şuydu PC'yi açtığında ekran geliyor fakat ekranda anladığım kadarıyla HDD ile bir problem oldugu yazıyor ye setupı çalıştırmak icin F1 basın yazısı yazıyordu en altta görseli...
Hocalarım öncelikle iyi akşamlar. Anakartım Gigabyte B650M S2H ve kasam Game booster GB-GH600bb modeli. Dahili fanlar sadece sarı renk yanıyor ve galiba bu renkleri değiştirebilmek için anakartta vdg port bukunması gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum.
Selamlar hocalarım ben itopyadan bir pc satın aldım ve montajlı bir şekilde elime ulaştı kasam gamebooster gb-gh600bb sea view modeli dahili fanlar sadece sarı yanıyor yardım edebilecek birisi var ise çok sevinirim görseli bırakıyorum
1719420201
Yardim
1719420702
Acil hocam
Merhabalar hocalarım, benim iPhone 14 cihazım vardı ve kırıldı yani kullanılamaz hale geldi ve saatim ona bağlıydı yeni telefon aldım yine ios bir cihaz bu yeni cihazıma saati bağlayamıyorum Apple watch sahibine kilitlendi diyor iCloud şifremi de bilmiyordum şuan hiçbir şekilde ne fotoğraflarıma...
Merhabalar hocalarım, ben RTX 3070li bir sistem toplamak istiyorum bütçem 38-40k maksimum 40k olur hiçbir şeklde darboğaz sorunu yaşamak istemiyorum ve 2k monitörüm var aynı zamanda bu pcde oyun geliştireceğim, 3d tasarımlar ve video editleri yapacağım şimdiden teşekkürler
Hocalarım merhabalar, benim elimde 3070ti bir kart var bu karrın yanına hiçbir şekilde darboğaz yapmayacak bir işlemci arıyorum işlemci için bütçem 9k 10kya çıkarabiliriz