Whiskry isimli üyenin son içerikleri

1. Whiskry

Pc açık ama ekran gelmiyor

Hepinize iyi akşamlar hocalarım geçtiğimiz günde arkadaşım PC ile ilgili bir sorun yaşadı ve bana danıştı sorun ilk başta şuydu PC'yi açtığında ekran geliyor fakat ekranda anladığım kadarıyla HDD ile bir problem oldugu yazıyor ye setupı çalıştırmak icin F1 basın yazısı yazıyordu en altta görseli...
  2. Whiskry

Fan rengi değişmiyor

Hocalarım öncelikle iyi akşamlar. Anakartım Gigabyte B650M S2H ve kasam Game booster GB-GH600bb modeli. Dahili fanlar sadece sarı renk yanıyor ve galiba bu renkleri değiştirebilmek için anakartta vdg port bukunması gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum.
  3. Whiskry

Gamebooster kasa dahili fanlar sadece sarı renk oluyor

Selamlar hocalarım ben itopyadan bir pc satın aldım ve montajlı bir şekilde elime ulaştı kasam gamebooster gb-gh600bb sea view modeli dahili fanlar sadece sarı yanıyor yardım edebilecek birisi var ise çok sevinirim görseli bırakıyorum 1719420201 Yardim 1719420702 Acil hocam
  4. Whiskry

600 watt psu yeterli gelir mi acil

İade edemezmiş hocam parçalarda bir sıkıntı olmasın diyo sadece
  5. Whiskry

İade etme secenegi yok hocam muhtemelen kuzenin 1719133223 Fiyatlarda değişiklik olmuş galiba bu indirimlerden falan 38kya aldığını soyluyo
  6. Whiskry

Neden
  7. Whiskry

Çok teşekkür ederim hocam kisa bi kalp ritim bozukluğu yaşamıştım tam 1719132930 Kuzen almış hocam benim değil sistem
  8. Whiskry

Ni ye hocam yetmezmi 1719132815 Hocam korkutmayın bizi
  9. Whiskry

Önceklikle merhabalar hocalarım kuzenim bir sistem toplamış itopyadan ve rtx 4060ti aorus elite 8gb modeline ryzen5 7500f taktığı sisteme 600watt msi psu takmış sizce yeterli midir sistemin linkini aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler . ...
  10. Whiskry

Apple watch sahibine kilitlendi

Hocam kafayı yiyicem sıfırlayamıyorum da
  11. Whiskry

Apple watch sahibine kilitlendi

Merhabalar hocalarım, benim iPhone 14 cihazım vardı ve kırıldı yani kullanılamaz hale geldi ve saatim ona bağlıydı yeni telefon aldım yine ios bir cihaz bu yeni cihazıma saati bağlayamıyorum Apple watch sahibine kilitlendi diyor iCloud şifremi de bilmiyordum şuan hiçbir şekilde ne fotoğraflarıma...
  12. Whiskry

RTX 3070 için işlemci önerisi

Merhabalar hocalarım, ben RTX 3070li bir sistem toplamak istiyorum bütçem 38-40k maksimum 40k olur hiçbir şeklde darboğaz sorunu yaşamak istemiyorum ve 2k monitörüm var aynı zamanda bu pcde oyun geliştireceğim, 3d tasarımlar ve video editleri yapacağım şimdiden teşekkürler
  13. Whiskry

3070ti için işlemci önerisi

Hocalarım merhabalar, benim elimde 3070ti bir kart var bu karrın yanına hiçbir şekilde darboğaz yapmayacak bir işlemci arıyorum işlemci için bütçem 9k 10kya çıkarabiliriz
  14. Whiskry

RTX 3070ti oyun geliştirme için kullanılabilir mi

Hocam unreal 5 ve unity kullanacağım
  15. Whiskry

RTX 3070ti oyun geliştirme için kullanılabilir mi

Hocam 64 fazla değil mi 32 bizim isimizi görmez mi
Geri