whismoki isimli üyenin son içerikleri

1. whismoki

Sıvı Soğutma Tercihi

Fikirleriniz benim için oldukça değerli teşekkür ederim. Şu anlık acelem yok. Bir süre bakınırım gibi.
  2. whismoki

Sıvı Soğutma Tercihi

Enermax LIQMAXFLO SR'de birebir değişim garantisi avantajı varken bunu seçmek mantıklı mı peki? Anlamadığım için soruyorum. Bu marka isimleri bile ilk defa görüyorum araştırdıkça.
  3. whismoki

Sıvı Soğutma Tercihi

LE520 benim şu anki kullandığım kasada mevcut. Bu kasadan bir söküm işlemi yapmayacağım. Bir arkadaşıma satacağım kasayı.
  4. whismoki

Sıvı Soğutma Tercihi

360mm düşünüyorum.
  5. whismoki

Sıvı Soğutma Tercihi

Hangisini öneriyorsun yani? Orayı kaçırdım
  6. whismoki

Sıvı Soğutma Tercihi

Direkt yeni bir kasa topluyorum R7 7800X3D'ye geçiyorum. Sızdırma sorunu yaşamaktan da korkuyorum. Hava soğutucu tercih etmeme sebebim, odam genelde çok güneş aldığı için, odam genellikle çok sıcak oluyor. Hava soğutma çok yetersiz kalıyor.
  7. whismoki

Sıvı Soğutma Tercihi

2 yıl birebir değişim ve VRM fanı olması iyiymiş. Pompa fanlarında da bir ışıklandırma olsa çok güzel olurmuş
  8. whismoki

Sıvı Soğutma Tercihi

İyi akşamlar, bir kaç gündür internette yeni dizeceğim sistem için 360mm sıvı soğutma bakıyorum. Gözüme DeepCool L360 V2 ve Thermalright Frozen Magic 360 Digital çarpıyor. Şuan ki kullandığım sistemde, DeepCool LE520 kullanıyorum oldukça iyi iş görüyor açıkçası. Sizin fikirleriniz neler? Aynı...
  9. whismoki

60 Bin TL Civarında Performans Odaklı Kasa Önerisi ?

R7 7800X3D gibi güçlü bir işlemci tercih ederse, ileride ekran kartını yükselttiğinde işlemciyi de değiştirme ihtiyacı çok daha düşük olur diye düşünerek yorum yaptım?
  10. whismoki

Öneri İkinci Monitör Olarak Kullanacam

ViewSonic VA24E2-H'a bakabilirsin. 144hz gayet okay 2. monitör için. Bütçeyi azda olsa aşamam diyorsan James Donkeylere bakabilirsin, sadece DC falan için kullanacaksan.
  11. whismoki

Çözüldü✓ 9 Bin TL Civarı 2k Qled ve En Az 144 Hz Curved Ipts Monitör Önerisi

Bu fiyat bandında biraz zor istediklerin tümünün olması. Curved'dan vazgeçersen, Samsung Odyssey G5 G53F var
  12. whismoki

60 Bin TL Civarında Performans Odaklı Kasa Önerisi ?

5060'lı OEM paketlere göz atabilirsin. Biraz daha bütçeyi zorlayıp R7li bir sistem çekersen en azından geleceğe dönük daha iyi olabilir.
  13. whismoki

Çözüldü✓ Kasa ve Psu Seçimi/Önerisi

İyice oturup araştırırken, burda paylaşılan https://ironscalelabs.com/advisor.html sitesiyle karşılaştım. Resmen tüm sorunumu çözdüler. Seçimim ise kafamın tamamıyla rahat etmesi için NZXT C850 Gold PA-8G2BB-EU 850 W oldu.
  14. whismoki

Güzel gözüküyor da, biraz fazla kutu gibi. Bu kasaya da gözüm çarpmıştı. Çok büyük olmasını istemiyorum ama para vereceksem kaliteli olsun isterim ee tabi şıkta olsun. PSU'ya gelecek olursak açıkçası biraz fazla uzak kalmışım gibi bu piyasaya. Markalar bana çok yabancı geldi.
  15. whismoki

Hepinize selamlar, kendime yavaş yavaş yeni bir sistem diziyorum. R7 7800X3D - RTX5070/RX9070XT - B850M Force olacak bir sistem. Kasa ve PSU'lara bakmaya başlayayım dedim. Kasa olarak açıkçası Lian Li çok hoşuma gitti. Biraz araştırdığımda yorumlarda iyi gibiydi. PSU olarak 850W düşünüyorum...
Geri