Değerli forum üyeleri yakında üniversite açılacağı için bir laptop arayışı içerisindeyim genel olarak kullanım amacı oyun odaklı ve ybs bölümü için yazılım vs için olacak bulduğum bir model var tavsiyelere açığım.
...
Herkese iyi forumlar arkadaşlar sipariş etmiş olduğum Lenovo Legion R24e kodlu monitör bugün elime ulaşti ve kurulumunu tamamlayıp testlerini yaptım ölü pixel olduğunu düşündüğüm noktaları fotoğraf olarak (4 tane görebildiğim nokta sayısı) ekleyeceğim bunların bir çözümü varmıdır iade mi...
Çevremde başka cihaz Yok Hocam. İleride Bir Sıkıntı Yaratmaz ses artmaz ise önemli değil arama yapınca çıkıyor sonrasında biraz durup, gidiyor gözlemlerim bu şekilde.
Arkadaşlar sorun mu bilmiyorum ama yeni aldığım Tecno Camon 20S Pro 5g Model Kodlu cihazda daha önce karşılaşmadığım bir durum var telefonu kulağınıza yaklaştırdığınızda cool whine benzeri örnek verirsem şarj aletlerinden gelen bir ses olur ya ona benziyor ince bir ses geliyor bazen gidiyor...
A101 e gelen MF Product diye bir akıllı bileklik var modeli yazmıyor 11 Ağustos 2022 Persembe Günü Geliyor Alınır mı ?
Ek : https://ayb.akinoncdn.com/cms/2022/08/05/3caade06-ef9b-4142-9feb-9ba72f30ed8c.jpg
Yüksek Performans Ekleniyor Birkaç dakika sonra otomatik dengeli moda geçiyor ve yüksek performans kayboluyor
1642235064
Kodu Kaydettim Kaybolunca Tekrar Tekrar Yazacağım Mecbur Teşekkürler
Arkadaşlar Selam Laptopta Sadece dengeli mod var ve üstü koyu siyah yan taraftn güç planı oluştur dediğmde ordada sadece dengeli var cmd ile kod yazarak denedim çözüm bulamadım
sistem
i51135g7
Mx350
8gb ram
Güç kaynağı gayet yeterli format attinizmi veya başka bir Windows sürümü denedinizmi son güncellemelerden sonra kullanıcılar bu tür hatalar alıyorlar. 21H1 sürümü bunun cabası