WhiteCloud_1 isimli üyenin son içerikleri

1. W

Lenovo laptop ms ve watt değeri çok önemli mi

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bu laptopu almaya karar verdim fakat aklımda 2 soru var birincisi paneli %100sRGB fakat 25 ms bende buna takıldım acaba 25ms çok rahatsız eder mi bunu merak ediyorum 2. ise bu laptopta 100w ekran kartı var 115w'a göre çok fark eder mi ayrıca başka önerilere...
  2. W

ASUS TUF F16 FX608JH vs Erazer Deputy 15 P1

Ayrıca panel olarak erazer %62 sRGB iken asus %100sRGB ve panelinin ms değeri daha düşük ekran olarak kesinlikle asus daha önde
  3. W

ASUS TUF F16 FX608JH vs Erazer Deputy 15 P1

Bence asus alın çünkü küçük yapay zeka modellerini ikiside çalıştırır fakat asus ekran kartı olarak geride kalsa da işlemci olarak çok önde
  4. W

Lenovo 15IRX10 vs Erazer Deputy 15 p1

Heralde bu modelin paneli 25ms acaba çok rahatsız eder mi çünkü asuslar 9ms falanmış
  5. W

Anlıyorum çok teşekkür ederim zam gelmezse inşallah alacağım
  6. W

Aslında birazcık daha bekleyip bu modeli alabilirim ayrıca soru cevap bölümünde eğer yanlış okumadıysam biz ekleme yapıyoruz demişler, ayrıca acaba beklesem fiyatlar zamlanır mı söylerseniz sevinirim 1771814279 Ayrıca bu model çift kanal dolu mu geliyor yoksa tek kanal mı soru cevap kısmında...
  7. W

Kusura bakmayın tam anlamamışım demek ki tesekkur ederim yüksek ihtimalle bu modeli alacağım 1771793583 Ayrıca bu model sadece 2k pahalı ama özellikleri daha iyi acaba diğer modeli önermenizin sebebi içinin acilmayip sıfır oluşu mu çünkü https://app.hb.biz/7cXdt0HhwGUy bu modelde heralde içini...
  8. W

Tamamdır acaba bir yanlışınız mi var çünkü erazer %62sRGB ye sahipken bu loq %100sRGB
  9. W

Teşekkür ediyorum ancak bir sorum var acaba 100w ekran kartı çok sıkıntı çıkarır mı ayrıca bu modelin paneli ilk mesajdaki lenovodan farklı mı cevaplarsanız sevinirim
  10. W

Arkadaşlar uzun zamandır laptop arastırıyorum ve fiyatlarindan dolayı bu 2 model hoşuma gitti acaba hangisi daha iyi erazer işlemci ve ekran kartı(115w) olarak biraz daha üst fakat lenovo ekran(%100sRGB) ve kasa olarak daha iyi sanırsam ama yinede ms(25) değeri çok yüksek ve ekran kartı 100w...
Geri