WhiteKnight isimli üyenin son içerikleri

1. WhiteKnight

İnternet kablosu yerine USB adaptör kullanmak

benim tecrübelerime dayanarak söyleyebileceğim şu download ve upload değerlerinde iyi bir adaptör ve iyi bir modemle neredeyse kayıp yaşamazsın. Ping çok daha geniş bir kavram çok daha fazla faktör var kayıp yaşayacağın %100 ancak ne kadar kayıp yaşarsın onu kestiremiyorum. Wifi 6 modem ve wifi...
  2. WhiteKnight

İnternet kablosu yerine USB adaptör kullanmak

Merhaba, Öncelikle modeminiz Wifi 6 ve alacağınız wireless internet adaptörü wifi 6 özelliklerine sahiplerse bu seçeneği kullanabilirsiniz. Aynı zamanda en önemli faktörlerden biriside internet altyapınız. Eğer DSL altyapısı kullanıyorsanız ve ping değeri önemliyse bu işe girişmeyin. Fiber veya...
  3. WhiteKnight

Razer blackshark v2 pro 2023 Synapse sorunu

Videoyu izleyebilirsiniz. Çok bilindik bir hata benimde başıma gelmişti. 1698402450 Ayrıca bir kişide asus router - modem cihazlarında otomatik blocklama özelliği olduğunu söylüyor. Sorun çözülmezse 192.168.1.1 adresi üzerinden gateway inize gidin sol panelde bulunan AI Protection veya AI...
  4. WhiteKnight

Sepetimdeki Ürünler İyi mi?

SSD olarak bunu alın fiyat farkı çok az ancak performans 2 katı; 980 PRO 1 TB
  5. WhiteKnight

Bu ikisinden hangisini alayım kararrsız kaldım

PSU markasına dikkat ediniz modelinide internette araştırıp yorumları okuyunuz yoksa mağdur olabilirsiniz. Benim itopyadan aldığım Gamebooster kasasında daha ilk günden PSU dan yanık kokusu geliyordu iade etmiştim. Arkadaşımda aynı marka kasa satın almıştı ve 650 watt PSU ya rağmen sürekli pc...
  6. WhiteKnight

SIVI SOĞUTMA SUYU BUHARLAŞTI

rog ryuo nun fanları ve pompası çok kaliteli diyorlar görüntüsünüde beğendim o yüzden ryuo aldım
  7. WhiteKnight

i7 14700k işlemci. Termal macununu pek iyi süremedim zaten sıvı soğutmayı değiştireceğim diye. Rog Ryuo 360mm yolda onunla beraber cooler master mastergel maker pro macun kullanacağım. Oynadığım oyun rust en yüksek grafiklerde işlemci soket sıcaklığı 55 işlemci genel sıcaklığı 80 derecelerde...
  8. WhiteKnight

Geçtiğimiz gün imzadaki pc yi topladım. Sıvı soğutma geçici olarak thermaltake TH240 240mm kullanıyorum. Sıvı soğutmanın fan kablosunu takmayı unuttuğum için yaklaşık bi 5 dk (belki daha az) fanlar dönmeden çalıştı. Çalıştığı sürede işlemci oldukca ısında (pc mavi ekran vermedi) ve kasanın...
  9. WhiteKnight

Çözüldü✓ Acil Sistem Önerisi 14700k

Süper ürünmüş hocam gerçekten 125watt işlemciyi elime almak istersem bunu satın alırım :)
  10. WhiteKnight

evet aynen o şekilde yazınca deepcool , cooler master, noctua, be quiet, corsair çıkıyor 4 farklı sitede hala arctic göremedim. Ayrıca bilmiyor değilim piyasada yeterince dolaşmıyor fiyat performanscıların markası olduğu belli.
  11. WhiteKnight

14700k için Anakart Sıvı soğutma Tavsiyesi

dostum 2k monitör istesem alırım zaten amaç 1080p de her oyunda 144 fps alabilmek ben şuan rustta en yüksek grafiklerde 60-110 arası fps alıyorum...
  12. WhiteKnight

Tabi ki öyle dünyanın en bilindik markası ama nedense bilgisayar bileşenleri satan hiç bir firmanın internet sitesinde yok ürünleri
  13. WhiteKnight

14700k bile benim için düşük 4070ti ı 1080p de besleyemiyor şuan ki işlemciler
  14. WhiteKnight

beyaz değil parçalar birde çok bildiğim bir marka değil daha bilindik markalar olmasını istiyorum
  15. WhiteKnight

Arkadaşlar merhaba, Hemen seçtiğim parçaları göstereyim Anakart Sıvı Soğutma Ram İşlemci i7 14700k olacak Sizce bu parçalar iyi midir? benim için görsel çok önemli onun haricinde performans açısından görüntüyü bozmayacak tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorumlarınız çok önemli çünkü hala tam emin...
Geri