Merhabalar iyi forumlar. Aylık ödemesi 3-3.5kyı geçmeyen monitör önerisi istiyorum. 12 taksitle alacagım. sistemim 540 hz kaldıracak bir sistem. bu yüzden 540 öneriside alabilirim.
almayın aldırmayın arkadaslar. alalı 1 yıl olmadı ve geldigi gibi ses kartı sorunlu cıktı. degisim saglamadılar ve ses kartı uzerine bir sey yapamayacaklarını belirttiler. ayrıyetten almak istediginizde sadece kendi sitesinde satısları var ayrı bir satıcı yok ve corsair Türkiyeye kargo gonderimi...
3. taraf yazılım kullanmadım. kullanmam. hesapta emek var 10k yatırılmış bir hesap üstüne üstlük. ve evet haksız yere ban yedim. daha önce mutlaka önüne düşmüştür durup dururken ban yiyen insanlar. o yüzden boşuna hemen suçlama moduna girişme dost.
1737371379
3. taraf yazılım kullanmadım...
artık ticket üzerinden iletişim oldugunu soylediler maile dönüş olmadı.
1737370693
bende oyun sırasında yedim ve hile erkanı falanda gelmedi üstüne üstlük bu cihazda kullanılan başka bir hesabın ihlal yaptığını söyledi ama smurf hesaplarıma girebiliyorum / hwid ban yemedim / ve hala devam...
Arkadaşlar merhaba. Tam olarak 16 gün önce valorant hesabım ban yedi ve Riot hiçbir şekilde ticketlarıma cevap vermiyor. Sürekli olarak '
Blitzcrank Bot' adında bir bot cevap veriyor ve benden hesabımın k.a vs istiyor. cevap yazdığımda 1 gün sonrasında hiçbir şey denmeden ticket çözüldü...