Merhaba, iyi forumlar. Bir süredir Premier Pro Öğreniyorum ama bu konuda tartışabileceğim bir topluluk bulamadım. Ne discord'dan ne telegram'da? bildiğiniz Premier Pro ile ilgili hata olur video Olur template olur plugin olur böyle şeyleri tartışabilip alışveriş yapabileceğim topluluklar var mı?
Beyler premier pro öğrenmek istiyorum ücretsiz 3 aylık üyeliğim vardı bitti kendimi daha fazla geliştirmek istiyorum ama öğrenci olarak her ay premium ödemek bi tık zorlar beni bunun bi yolu var mı?
Selam forumdaşlar
Dün akşam Witcher oynadıktan sonra kolu söktüm ve bilgisayarı kapattım bugün FIFA oynayım dedim oyuna giriyorum Steamde kontrolcü görünüyor oyunun menüsünde kontrolcü çalışıyor ama oyunda oynarken tuş basmıyor hiçbir şekilde kol çalışmıyor bunun bir çözümü var mı
herkese iyi formlar geçenlerde Hepsiburada üzerinde sepette %5 indirimli Game Garage slayer 5070 i7 alcaktım ancak indirimin bittiğini gördüm birkaç gündür bu indirimi bekliyorum 5K gibi bir indirim oluyor onla da ekipman dizmeyi düşünüyorum sizce bu indirim bir daha ne zaman gelir gelir mi...
Uzun süredir pc piyasasını takip etmiyorum gamegaraj firma değil mi birkaç arkadaşa sordum bilmediğin marka alma bilindik markalardan şaşma dendi ne düşünüyorsunuz
Casper Excalibur G870 i7-13620H 32GB 1TB 8GB RTX5060 165Hz 15.6" Freedos Taşınabilir Bilgisayar G870.1362-DF60X-C
https://app.hb.biz/pMStIGfmjFLH beyler bana çok mantıklı geldi sabah vatanda 63e bana satmaya çalıştılar bunu şuan 52 alınır mı kullananlar bi baksın mühendislik için kullanacağım???
Sa herkese yazılım mühendisliği için 60k bandına alınabilecek en mantıklı laptopı arıyorum 4 yıl sorun çıkarmadan her işimi halledebileceğim özellik bakımından en fp olan yardımcı olursanız sevinirim.
Beyler elimde bi 12 pm var ekran değişen pil 77 bide portresinde sıkıntı var pasaport kayıtlı full açık sizce max ederi nedir işin içinde olan telefoncular cevaplarsa sevinirim
Beyler insta boka sardı saçma sapan videolar çıkıyor hintlilerin (yabancıların 3 5 like alan videoları genel düşük likelı saçma sapan videolar bi düzeliyor bi bozuluyor bunu çözebilen var mı ne yaptıysam olmadı yan hesapta hiç böyle bi sorun yok buna sürekli video atıp ilgileniyorum falan...
Beyler tarifem yarın bitiyor şuan 190 veriyorum geçen sene kampanyayla yapmıştım 25gb 1000dk 250sms bu sene uçuk şeyler öneriyor son gün yarın yarın indirimli önerir mi ne yapmamı tavsiye edersiniz
Beyler iOS 18.5 güncellemesini yapanlar bilgilendirme geçebilir mi şarj performans iyileştirmeler bu başlık altında forumlaşalım benim sürüm şuan 18.3.2 cihaz 15pm yapılır mu ne diyorsunuz???
kanka ikisi de çok iyi gidiyor bence benimkine nazaran öyle bi rahatsız etti ki sanki 2 3 ayda yüzde 10 düşer gibi geliyor şuan
1747076670
400 döngü 92ydi 1 ay önceye kadar şuan 90 yük binmiyor telefona 80e kadar doldurup kullanıyorum zaten 1 günü çıkarıyor az kullanımda böyle