wholoss isimli üyenin son içerikleri

1. wholoss

Yardım Apple Watch 9 Demo Modunu Kapatamıyorum

hocam bana vatanda demo ürünün satışı yasak dendi ankara ankamall avmdeki çalışan
  2. wholoss

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

krallar depoda 5070 var 33250 ye 9 taksit yapıyo alnırmı bilenler cevap verse cok sevinirim
  3. wholoss

Öneri BEAST PRO MOUSEPAD INCELEMESİ - LANSMAN 1.099₺

Gerçekten elinize sağlık. Sadece mousepad değil komple deneyim düşünülmüş. Kutudan çıkan içerik baya özenli olmuş, özellikle skate aparatı ve dot skate eklemeniz çok hoş detay. Türkiye’den böyle kaliteli işler görmek sevindirici, umarım hak ettiğiniz ilgiyi görürsünüz 🙌
  4. wholoss

Yardım CS FLOAT İKİ KERE ÇEKİM YAPTI

hocam bir tanesi bekleyen provizyon olarak görünüyor acaba geri yatar mı bilmiyorum ama hem bankayı aradım hem de csfloata destek bileti attım . İşin enteresan kısmı limitim olmadığı halde çekmiş eksi limite girmiş kart
  5. wholoss

Yardım CS FLOAT İKİ KERE ÇEKİM YAPTI

27 Nisan’da CSFloat’a yaklaşık 19 bin TL bakiye yükledim. Ancak bugün fark ettim ki aynı işlem iki kez çekilmiş ve toplamda hesabımdan yaklaşık 38 bin TL çıkmış görünüyor. Bu durumu yaşayan başka biri var mı? Sürecin nasıl çözüldüğü hakkında bilgi verebilir misiniz? Yardımcı olabilirseniz çok...
  6. wholoss

Yardım Hava Temizleyici Alacağım: 85 m² 2+1 Ev İçin En İyi Öneriler

Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için
  7. wholoss

Kararsızım. Dyson’un yaklaşık 39 bin TL civarında olan bir modeli var; hem ısıtma hem de soğutma özelliği sunuyor. “Almışken direkt böyle çok amaçlı bir şey mi alsam?” diye düşünüyorum ama fiyatı gerçekten oldukça yüksek.
  8. wholoss

Salon ve odalarda sigara içilen 85 m² (2+1) bir ev için uygun bir hava temizleyici arıyorum. Bu tür cihazların gerçekten faydalı olup olmadığını ve ne kadar etkili çalıştığını merak ediyorum. Ayrıca bütçem çok yüksek değil, bu yüzden fiyat/performans açısından iyi olan modelleri tercih etmek...
  9. wholoss

Hangi 5070 alınır yada alınır mı?

5070 ti ne kadar a düşerse alınır bilgilendirme yapabilirmisiniz
  10. wholoss

Yardım PC’mi Yükselteceğim – Acil Yardım !

sagolasın hocam teşekkür ederim
  11. wholoss

aynen hocam yoğunluk olarak cs arc valo vsvs gta 6 çıkana kadar hikayeli oyun oynamam gibi düşünüyorum
  12. wholoss

aslında upgrade sebebim 360 hz monitörüm var ondan dolayı kalkışıyorum
  13. wholoss

sagolun hocam garantiye almak icin psu degisin diyorsunuz anladigim kadariyla
Geri