Vergilerden önce maksimum 1050 TL alışveriş yapmana izin veriyor zaten istersen 1200 TL sepet yap yine de ödeme ekranına getirmiyor. Maksimum 1050 TL...
Regülatöre bağlı olsa bile elektriğe bağlı bir cihaz tak-çıkar veya aç-kapa yapılmamalı. En küçük voltaj değişimlerinde bile arc olabiliyor. Bu takılıyken...
Zaten Aula markayı tanıtmak için böyle bir indirim yapmış, görüştüm şirketin müşteri hizmetleriyle. Orjinal ürün, markayı tanıtmak için yapıyoruz, dediler...
Ezbere konuşmak gerçekten utanç verici olabiliyor bazen. İnsan bilmediği konu hakkında "genel geçer" yargı yapmamalı. Sonra gülünç duruma düşüp alay konusu...
buna mass production değil reklam dersin kardeş adamlar elinde kalan ürünleri bizim halka kakalıyor
eva 3 kullanıyorum memnunum benim klavyem ile aula f75...
aynen oyüzden 1.5 senedir hiçbir patlama yokken birden bu indirimi yapıp satışa koydular klavyeyi kimse babasının hayrına iş yapmaz
ben iyi veya kötü...
Oyun daha geliştirme aşamasında çünkü önce hikaye ve grafik üzerine yoğunlaşırlar gta 5 den temel menü ve ayarları başta uğraşmamak için almış olabilirler...