Safkan hikaye ve rol yapma istiyorsanız 1 ve 2 türünün dillere destan olmuş oyunlarıdır. Günümüz oyunlarına benzemediği ve eski olduğu için oynamak bir...
modlayarak cyberpunk oynayabilirsin ultra mega açık dünya olmasada tatmin eder (bazı görevler tekrara biniyor bilgine) özellikle pl mis gibi gelir
Sonra...
Rica ederim. Kulaküstü olarak şu an fiyat bandında en iyi seçenek Anker'in Q20 veya Q21i serisi. Açıkçası tam bir fiyat performans ürünü. JBL ve Sony'nin...
Hazır sistem gelince fark ettim bende kasada destekleme metali olmadığı için kart ağırlığından yamuk duruyor. Sokete zarar verir diye destekleyici aparat...
Açıkçası ben olsam Jabra Elite 3 için biraz daha zorlamaya çalışırdım. Her türlü müzik için aşırı kompakt bir cihaz. Şarj süresi fena değil. Ergonomik...
Fotoğraflardan neredeyse hiçbir şey anlaşılmıyor ama vidalamada sıkıntı var sanırım. Aparat ile de hallolur.
Ek olarak o kablolama hiç sağlıklı görünmüyor. 😬
Hocam Baseus'tan bir nebze uzak durun derim. Ses sektöründe daha çok fırın ekmek yemesi gereken Asyalılardan. E9 dışında hiçbir modelini tavsiye etmem o da...
Kargo firmasının internet sitesinden takipte kalın. Çevrenizdeki şubeye gelince telefon ile iletişime geçip teyit ettirebilirsiniz.
(Günümüz taşımacılığı...