whysword isimli üyenin son içerikleri

1. W

Hazır sistem önerisi verir misiniz? Bütçe 65 bin tl

https://www.incehesap.com/ingenity-pro-v2-oem-paket-fiyati-42805/#tabs gainward nasıl bir marka hocam sizce?
  2. W

Kasa ismiyle ekran kartı ismini karıştırmışım pardon Bende bakıyorum hazır sistemlere ama nedense hep aynı işlemci var düzen 5 7500 f özelleştir kısmında değiştirilmiyorda
  3. W

Ekran kartı markası bilinmedik hocam sorun teşkil etmez mi diğer bilinen markalara göre ben biraz marka takıntılıyım Asus gigabyte gibi sistemler daha tatmin edici
  4. W

Merhabalar hayırlı akşamlar arkadaşlar kolay gelsin 65 bin TL kadar çıkabileceğim hazır sistem önerisi verir misiniz?
  5. W

Steam client web helper ping sorunu

oyun oynatmıyor
  6. W

Steam client web helper ping sorunu

s.a hayırlı akşamlar düne kadar bir şey yoktu bugün ne olduysa cs oynarken arpa planda Steam client web helper sürekli indirme yapıyor oda pingi etkiliyor baya video baktım sorun çözülmedi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  7. W

KENDİM SİSTEM TOPLADIM NASIL ?

evde Quantum bilgisayar mı kuruyorsunuz hocam :kekw:
  8. W

Mouse elime oturmuyor acil

bundan mı bahsediyorsunuz ?
  9. W

:kedi:
  10. W

görmüştüm bileğim temas etmiyor masaya 1764355170 menim parmaklarım aşıyor 1764355210 eyw hocam bakarım buna
  11. W

palm oynuyorum knk 1764354397 palm grip
  12. W

elime uygun değil sanırım küçük geliyor
  13. W

S.a hayırlı akşamlar superlight g pro 2 kullanıyorum mouse elime oturmuyor gibi parmaklarım taşıyor mouse pade değiyor psikolojik mi çözemedim ama istediğim gibi hareket edemiyorum sebebi nedir sizce ?
  14. W

30k bütçem var gaming laptop alacam kardeşime önerebileceğiniz laptop var mı ?

idare edebilecek bir laptop arıyorum roblox felan oynuyor zaten
Geri