whyverona4 isimli üyenin son içerikleri

1. W

Kulak İçi Kulaklik Tavsiye

2000tl bandında bütçem var. Bu fiyat bandında f/p özellikle şarj ve ses kalitesinde üzmeyecek günlük kullanım ders-muzik-dizi film için üniversitede kullanacağım. Tavsiyede bulunursanız sevinirim.
  2. W

Çözüldü✓ Mühendis İçin Laptop Tavsiyesi

Soğutmasında sorun var ve de ağırlık açısından fazla dendi.
  3. W

Daha önce Pazaramadan alışveriş yapan yakınlarım sorun yaşamıştı. Bu bilgisayar sizce nasıl bu fiyat bandında başka var mıdır https://app.hb.biz/cw7cVTNcemp5 1712683426 35-40k bandında Sizin önerileriniz nedir
  4. W

Bütçeyi çok aşıyor maalesef. Ben daha çok 36 37 bandındakilere bakıyorum
  5. W

dellden vazgeçiyorum başka tavsiyeniz var mı
  6. W

Havacılık ve Uzay Mühendisliği öğrencisiyim. AutoCad Solid gibi programları kullanacağız. Ayrıyeten yazılım öğreneceğim ve oyun oynayacağım bir bilgisayar istiyorum. 35-40k arası bütçem var. Youtubedan araştırıyorum Hp victus modelleri öneriliyor. Yeterince bilgim olmayıp çok fazla araştırınca...
  7. W

Bilgisayar tavsiyesi

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5--i7-12700h-16-gb-1-tbssd--6-gb-rtx-3060--windows-10-home-156-fhd-nhqfmey004-bt44-p-HBCV00005JLL2U?magaza=BT+Teknoloji&url_src=and-product-detail...
  8. W

Bilgisayar tavsiyesi

35k bütçem var. Mühendislik öğrencisiyim 4 yılımı çıkartacak oyun oynayabileceğim bir laptop araştırıyorum.
  9. W

2024 fiyat performans laptop önerisi

Mühendisim solid ve autocad kullanacakmışız ve de kendimi geliştirmek için yazılım öğreneceğim, oyun oynayabileceğim bir bilgisayar araştırıyorum. Bütçem 30-40k arası neler önerebilirsiniz
  10. W

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Günlük kullanımda müzik dizi film ders çalışırken vs
  11. W

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

2000 tl bandında bütçem var. Karşıma anker q30 çıktı ve araştırdım. Hoşuma gitti. Sizin düşünceleriniz neler? Bu fiyat bandında alabileceğimi düşündüğünüz başka kulaklık var mı...
  12. W

iPhone XR yenilenmiş outlet alınır mı?

Bütçem maksimum 11 k onuda taksitle Alicam maalesef.
  13. W

iPhone xr 128 GB 19bin TL hocam bu bulduğum outlet sizce nasil artısi eksisi hakkında bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
  14. W

Güvenilir sitelerden garantili alındığında güzel çıkıyor diye araştırdım.
  15. W

Hocam bu söylediğim hakkinda fikriniz nedir
Geri