Merhaba islemcim ryzen 5500 stok fan var üzerinde ve cok ısınıyor. Bundan rahatsız oldugum icin kule tipi sogutucu almaya karar verdim. Kendımce bır ürün buldum ama kasama ve anakartıma uyar mı bılmıyorum almaya korkuyorum ve size danısmak ıstedım.
Bahsettigim kule tıpı sogutucu: Thermalright...
Merhaba islemcim ryzen 5500 stok fan var üzerinde ve cok ısınıyor. Bundan rahatsız oldugum icin kule tipi sogutucu almaya karar verdim. Kendımce bır ürün buldum ama kasama ve anakartıma uyar mı bılmıyorum almaya korkuyorum ve size danısmak ıstedım.
Bahsettigim kule tıpı sogutucu: Thermalright...
5600 almayı dusunuyorum anakartıma ve islemciye uyabilecek bir islemci sogutucu bulmam lazım tavsiyeniz var mı
1730922605
Anakartıma 5700X3d uyar mı bılmıyorum ve ekran kartıma darbogaz yapar mı bılmıyorum thorcuk adlı arkadas (5700x3d öneririm ancak ekran kartınıza overkill kalır o yüzden de...
A520M-HVS Anakartına en yüksek hangi islemci takabilirim ve hangi sogutucuyu kullanmalıyım
Tek bir ricam kaldı konuya göre cevap verdikten sonra bütcem 5k falan üstünü cıkartabilirim ama 5kya göre de bir tavsiye verirseniz sevinirim.
Sistemim
Anakart: Asrock A520M-HVS AMD AM4 DDR4 Micro ATX...