WickedRevenge isimli üyenin son içerikleri

1. W

1. monitörde oyun oynarken 2. monitör boş masaüstünden başka bir şey açmıyor.

Merhaba; Gigabyte M.27up 4K 160Hz/1080P 300Hz ve Gigabyte G25F2a 1080p 240 Hz monitörüm var. Sorunum şu ki: 1. ekranda oyun oynarken 2. ekranda hiçbir şey açamıyorum. Bu sorunun nasıl düzeleceği konusunda fikir sahibi olan varsa desteğine talibim.
  2. W

Casper Excalibur ME315FHD-G monitör en iyi grafik ve renk ayarı

Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim Excalibur M.E315FHD-G monitörü dün aldım PS5 için. Şu an hdmi ile bağlı fakat displayport kablosu da alacağım. PS5'te en iyi renk ve grafik ayarını nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Quote Reply
  3. W

PS5 alacağım ama kararsızım..

ps5 fat kasa al. slimle ve onun ısınmasıyla uğraşma. 1216a sürümü ben kullanıyorum 1 yıldır sıkıntı çıkartmadı. 2 kollu bundle almıştım, bir kol sadece fc24 için diğer kol hikayeli oyunlar için. burada yok şu kadar tutar falan fistan konuşan arkadaşları da takma kafana. gerekirse abonelikleri...
  4. W

PSN Hesabında EA FC24 olan bir arkadaş arıyorum.

Arkadaşlar merhaba, hesabında EA FC24 olan bir arkadaşımla PSN kardeşliği yapmak istiyorum. PSN kardeşliği yapmak isteyenler geri dönüş sağlarsa sevinirim.
  5. W

Yardım FİFA 23 PRO CLUBS VEYA OYNANAN SEZON MODLARINA GİREMİYORUM

game pass, oyunu online oynamak için lazım zaten. almadan oynayamazsın.
  6. W

Yardım Fifa 20 ps4 te EA sunucularina bağlanmiyor.

fifa20 için sunucular kapanmış olabilir. 22 ve 23 için çalışıyor sanırım şuan
  7. W

PS5, FIFA23 ANTRENMAN MODUNU SERBESTE NASIL ALABİLİRİZ?

Arkadaşlar merhaba, PS5'te FIFA23 oynarken antrenman moduna girdiğimde sadece frikik ve penaltı kullanabiliyorum. Serbest moda almak istiyorum, nasıl alabilirim? Serbest vuruş modu fotoğrafta olduğu üzere değişmiyor. Penaltı içinse, ceza sahasına oyuncuyu sürüklediğim zaman kullanabiliyorum...
Geri