Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım arc b580 li bir sistem almayı düşünüyorum. Fakat karar verdiğimiz her sisteme sürekli zam geliyor. 24k ya ddr5, i5...
Monitör dahil (üst düzey bir şey olmasına gerek yok 100-144hz arası) 27-28k bandını geçmek istemiyorum. 3k civarı bir monitör alsam sistem için her şey...
Ysuflix nicknameli arkadaşın attığı ddr5 li sisteme döndüm şuan hem daha ucuz hem ddr5 oradaki sisteme göre yorumlama yapabilir misiniz? Şuan için oradan...
Rampage PSU lar sıkıntılı sanırım, öyleyse kasayı bitfenix 600w ile değiştirmek daha mantıklı
1738098371
Sistemdeki evercool soğutucu yaza kadar idare...
Bunu gözden kaçırmışım bu fiyat daha iyi. Alırken kaç tane kasa fanı eklememi tavsiye edersiniz yeterli soğutma için? Yeterli sirkülasyonu nasıl sağlayabilirim?
Farkındayım fakat bu tarz bir sistem bile beni uzun süre götürecektir. Amacım bu fiyat bandından uzaklaşmadan en iyi fiyat/performans sistemi almak. Şuan en...
Arkadaşlar merhaba yeni bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak Intel arc B580 istiyorum geleceğini parlak gördüğüm için. 4060 biraz...
Arkadaşlar merhaba yeni bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak Intel arc B580 istiyorum geleceğini parlak gördüğüm için. 4060 biraz...