wild_12 isimli üyenin son içerikleri

1. W

6000 TL Bütçe ile Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Başlıkta da gördüğünüz gibi 6000 bütçem var. BlackShark V2X kullanıyordum kulaklığın kablosu koptu o yüzden yenisini alıyorum Cloud 3S var aklımda. Sizler ne dersiniz?
  2. W

6000 TL Ye Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Başlıkta da gördüğünüz gibi 6000 bütçem var Razer BlackShark v2X kullanıyordum kulaklığın kablosu koptu o yüzden yenisini alıyorum Cloud 3 s var aklımda sizler ne dersiniz?
  3. W

Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Alınır mı?

hocam ozaman sizce nyota pro mu nyota mı ve bağlaması zor mu takması vs. birde hangi hubu aldınız bu fanları birbirine bağlamak için?
  4. W

hocam fanlar nyota mı memnunmusunuz?
  5. W

hocam konudan bağımsız ama telefondan pc ye fotoğrafı nasıl aktardınız?
  6. W

evet evet yapıcam ama fan bulamadım bir türlü farklı almakta istemiyorum kötü duruyor diye kasanın fanlarını komple asiahorse nyota fanla değişedebilirim kararsızım:blobdance:
  7. W

bende bırakiyim bi tane:giggle: benimde böyle oldu hocam nasıl? 5070 7800x3d 1781348056 alınır bu arada uyguna getirirsen bıraktığım fotoda benim setup bakabilirsiniz :)
  8. W

Asus Rog Pelta Vs Hyperx Cloud 3 S

oha gerçektenmi
  9. W

Asus Rog Pelta Vs Hyperx Cloud 3 S

5000 bütçe var. Razer BlackShark V2X var. Kulaklığım değiştirmeyi düşünüyorum, sizce değiştireyim mi? Değiştirirsem Cloud 3 S ya da ASUS ROG Pelta düşünüyorum, sizler ne diyorsunuz?
  10. W

Corsair Hs80 Vs Asus Rog Pelta Hangisini Almalıyım?

yenimi çıktı hocam ve cloud 3 s e göre gerçekten mikrofonu vs iyi mi? eğer öyleyse onu alacağım.
  11. W

Corsair Hs80 Vs Asus Rog Pelta Hangisini Almalıyım?

Hyper x cloud 3 s nasıl onu düşünüyorum? 1779205786 Hyper x cloud 3 s nasıl hocam?
  12. W

BU sistem nasıldır?.

Nasıl? stratos prime uzun araştırma sonuucu bunu almaya karar verdim. nasıl?
  13. W

En fazla 50 k olacak şekilde sistem önerir misiniz?.

Aklımdda Gold Years bu sistem yada Tundra Silver bu sistem var nasıldır ?
  14. W

50 k bütçem var Sistem önerir misiniz?

bu nasıldır yada bu nasıldır bunlar
Geri