Wildexe isimli üyenin son içerikleri

1. W

Anakartın cpu ışığı yanıyor ama hala çalışmaya sorunsuz devam ediyor

Yok be hacı bilgisayarcıya verdğö 1 haftaya yakındır pc yatıyor orda adamda bulamamış cozumu
  2. W

❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu-3999 TL

Görüntü güzelde hocam soğutması eksik kalıyor bide galiba benimkinin argb si bozukdu bakalım bilgisayarcıya verdim arada bir ortadaki fan takılıp tak tak yapıyor tabi bunlar zamanla olan şeyler 6 aydır bende bakalım nasibimizde ne varsa
  3. W

❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu-3999 TL

Hocam merhaba bende de aynı sıvı soğutma var ryzen 7 7700x de 100 de yüzde 92 dereceleri görüyorum
  4. W

Bakalım bide öyle yapayım haber ederim
  5. W

Merhaba anakartım gigabayt b850 eagle birgün pc açılınca aniden sıvı soğutmanın ışığı yanmadı ve anakartın cpu ışığı yanmaya başladı ama bilgisayar sorunsuz çalışıyor biosum günceldir bu arada yardımcı olurmusunuz
  6. W

Temu iade MNG kargo gönderimi

İade ettinizmi hocam
  7. W

Kasamın ışıklarını değiştiremiyorum

Gigabayt b850 eagle kontrolcu harici bilmiyorum böyle değişip durunca kontrolcu baglı mı demek yoksa kontrolcu baglı olmasa bile böyle ışık değişip dururmu
  8. W

Kasamın ışıklarını değiştiremiyorum

Merhaba kasam https://ty.gl/x27tonksjrj8f archon neon pro fan rgb leri sürekli değişiyor bilgisayarcı anakartamı bağlamış anlayamadım gigabaytın uygulamasından bakınca rgb fanları görmüyor du 1745869187 .
  9. W

Epic games kurulduktan sorna hata veriyor

Tamamdır
  10. W

Epic games kurulduktan sorna hata veriyor

Merhabalar epic gamesi yükledğimde bu iki hatayı alıyorum sorunu bilen varsa yardımcı olabilirmi
  11. W

Anakartda bu pinlerin olmaması normal mi

Şimdi ellemeyim daha çok yaparım falan boşver
  12. W

Yav elim çarptı hafiften yukarı kalktı biraz işlemciyi oturtunca düzelir o
  13. W

Sizin kartlarda da böylemi hocam neden iki tane pini eksik bırakıyorlar
Geri