Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri...
Evet diyor ki,Midas Menkul Değerler A.Ş. nezdinde bulunan …………………. numaralı hesabımın ve
MKK nezdinde bulunan hesabımın kapatılmasını talep eder, Şirketiniz...
Hocalar konudan bağımsız yardımcı olurmusunuz.Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp...
Hocalar konudan bağımsız yardımcı olurmusunuz.Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp...
Hocalar konudan bağımsız lütfen yardım edin.Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp...
Hocalar konudan bağımsız size bir şey soracağım.
Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp...
Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri...
Hepinize iyi günler.
8 ay önce açtığım Midas hesabını kapatmak için Midas ile görüştüm ve bana ibraname diye bir belge gönderdiler ve bende bu belgeye TC...