wildwolf728 isimli üyenin son içerikleri

1. W

Uygun Fiyatlı Mouse Önerisi

Anladığım kadarıyla iyzicodaki indirim şöyle, dıyelım kı mouse 2700 tl ve iyzico ile öde diyince karttan 2700 tl çekiyor fakat geri bana cashback olarak veriyor anladığım kadarıyla. Fakat şuan kartımda 2700 tl olmadığu için uygulayamıyorum.
  2. W

en fazla 1100 tl olucak kadar. zaten bu aralar indirimlerde var. Uygun fiyata vardır.
  3. W

Merhaba, yakın zamanda mouse almayı dusunuyorum. Kablosuz olucak istediğim zaman kablolu halde kullanabileceğim bir mouse arıyorum. Bütçem max 1100 tl. İndirimli mouse olur kupon ile indirimli bir mouse olur farketmez. aşağıdaki linketi mouse gibi lazım bana...
  4. W

Hazır Masaüstü Bilgisayar Önerisi

Merhaba iyi akşamlar. Hazır masaüstü bilgisayar almak istiyorum fakat bulamadım. Bana hazır kasalar önerebilir misiniz ? Özellikler: RTX 4070 veya üzeri İşlemci AMD-İNTEL fark etmez. 16 GB Ram DDR 5 500 GB veya 1 TB SSD Bütçem: 36 Bin TL'dir.
  5. W

Epic Games Hesabımı Nasıl Satabilirim

Merhaba. Ben Epic Games hesabımı satmak istiyorum fakat hesabımı satabileceğim popüler platformlar bulamıyorum. Hesabımı satabilmem için bana popüler platformlar önerebilir misiniz?, Sahibinden de Epic Games Hesabımı satabilir miyim, öyle bir imkan var mı ?
Geri