Wiltoria isimli üyenin son içerikleri

1. W

Hangi FSP güç kaynagı daha iyi?

Teşekkür ederim ama fiyat farkıda var aralarında yoksa bende onu alırdım :) 1620809882 Hala karmaşık bir durumda hiç birisi yogunlukta degil biraz daha destek olabilirmisiniz HV PRO diyen daha fazla sadece.
  2. W

Evet hepsi güzel diye biliyorum ama aralarından en iyisini seçmek istiyorum.
  3. W

Merhaba bu PSU'lar arasında hangisi en iyisi? Fsp FSP500-60AHBC 500W Fsp Hydro HD500 500W Fsp Hyper HP500S 500w Fsp Hv PRO 550w Corsair CV550 550w
  4. W

THERMALTAKE Litepower 750W neden bu kadar ucuz ve güvenilir mi??

Teşekkür ederim evet FSP olan ürünü takip ediyordum ve bu gün malesef stok bittigini gördüm alamadan o yüzden böyle bir arayış içine girdim. O halde pazartesiye kadar şans verip bekleyecegim FSP için. Çok teşekkür ederim tekrardan.
  5. W

Teşekkür ediyorum. Peki İncehesap, Teknobiyotik veya İtopya üzerinden max 450TL bütçeye uygun en güvenilir psu ne olurdu?
  6. W

Merhabalar bu güç kaynagı neden bu kadar ucuz hemde böyle bir markanın? Sizce güvenilir ve alınır mı?? Eger kötü ise neden? Ve öneri yapmak isterseniz İnce hesap, İtopya, Teknobiyotik üzerinden 450TL bütceye göre en güvenilir saglam psu önerisi yapabilirseniz çok sevinirim...
  7. W

R3 1200 ve asus prime b450m-k II anakart ve ram

Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için begendim hesabımı yapıp düşünecegim önerdiklerinizi sağolun 1620566337 Teşekkür ederim 1 2 buldugum var aslında ama bunlardada biraz endişeliyim fiyar olarak çok uygun ama nasıldır bilmiyorum konuyu açarım biraz daha araştırma yaptıktan sonra teşekkür...
  8. W

Yardımınız için çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı bakıp güzel bir hesap yapmaya çalışacagım sağolun
  9. W

Teşekkür ediyorum. Önerebiliceginiz f/p ürün olarak kasa + psu ürün varmıdır?
  10. W

Teşekkür ediyorum evet snowman m200 güzel görünüyor ve uygun. Psu olarak kasalı bir psu arıyorum ama ortalama 700 800tl civarı ayrı ayrı alındıgında daha pahalıya geliyor araştırmalarıma göre sanırım sizin söylediginiz tek psu dogrumu?
  11. W

Teşekkür ediyorum ilginiz için 4400mhz yi çogu yerde eski işlemciler desteklemedigi için yapılamadıgı yazıyordu o yüzden sormuştum. Psu kötü derken arıza vermesi yönündenmi acaba nedendir?
  12. W

Öncelikle merhaba, elimde R3 1200 işlemcim var ASUS PRİME B450M-K II anakart ile aşagıdaki ramı almayı düşünüyorum ileride işlemciyi degiştirmek gibi niyetim var ama şuanlık degil. Size sorum 1. Olarak işlemciyi ilk taktıgım zaman bu anakart üzerinde bios güncelleme yapmadan uyumlumudur bana...
  13. W

FM2+ anakart önerisi

Çok sağolun sorum çözülmüştür. İyi günler kolay gelsin.
  14. W

FM2+ anakart önerisi

Anladım teşekkür ediyorum. OC yapmayı düşünmüyorum bunun dışında çokta büyük bir etkisi yok olarak anladım doğrumudur? O halde ASUS A88XM-A. 400 küsür iken BIOSTAR A68MDE A68H 250TL civarlardına daha uygununu almak daha mantıklı gibi benim gibi bir kullanıcı için performans farkı yaşatmadıktan...
  15. W

FM2+ anakart önerisi

Yada şöyle bir anakart fiyat olarak aralarında baya fark var. BIOSTAR A68MDE A68H
Geri