Wînd isimli üyenin son içerikleri

1. Wînd

Goodbyedpı ile discorda zor bağlanamıyorum

bu ekranda kalıyor diğer her şeyi denedim superonline yazanların hepsinde bu ekranda kalıyor diğerinde hiç açmıyor? ne yapmalıyım
  2. Wînd

YARDIMINIZ LAZIM SİSTEMİ DEĞİŞTİRMELİMİYİM ?

@heretictheloner neye güldünüz acaba ben çok anlamıyorum sistemlerden o yüzden sormak istedim. fps oynuyorum genelde sadece, 5070ti 40 bin yazıyor minimum
  3. Wînd

YARDIMINIZ LAZIM SİSTEMİ DEĞİŞTİRMELİMİYİM ?

[H3 id='IAsus+TUF+Gaming+VG27AQ+27+1+ms+2K+Pivot+IPS+165+Hz+Oyuncu+MonitrI']Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu MonitörÜ[/H3] [H3 id='IZOTAC+GeForce+RTX+4070+Ti+TRINITY+12GB+GDDR6X+192Bit+DLSS+3+Ekran+KartI']ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti TRINITY 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran...
  4. Wînd

Maksimum 70 bin TL sistem önerisi

Şöyle bir şey var satalım sana monitör dahil
  5. Wînd

Yardım Sizce bu sistem ne kadar eder?

Teşekkür ederim 1768828974 Sizce bu sistemi satıp üzerine az ekleme veya hiç ekleme olmadan çok daha iyisi kurulabilir mi?
  6. Wînd

Mart 2023 de alınmış ürünler garanti devam ediyor mu bilmiyorum, faturada online var sanırsam 1768777348 Hımm teşekkür ederim cevabınız için 🙏
  7. Wînd

[H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG27AQ+2k+165+hz+ps+monitr']Asus TUF Gaming VG27AQ 2k 165 hz ıps monitör[/H3] Zotac 4070ti ekran kartı Gigabayte b650m anakart Gskill ripjaws 5200 mhz ddr5 ram 2x16 Amd 7600x işlemci Cooler master liquid 360 sıvı soğutma Gigabayte 850w psu Kingston fury 1tb m2 ssd Antec...
  8. Wînd

Yurt dışı telefon açtırma

Arkadaşlar selam. Halam yurt dışından bana telefon getirdi onu Türkiye’de kendi adıma açtırabilir miyim i? 24 Ağustos 2025 Giriş 2 Eylül 2025 Çıkış Yurt dışı girişim bulunuyor vu yeterlimi kendi pasaportumu açtırabilir miyim yoksa süresi var mı
  9. Wînd

W75 iyi mi bu paraya daha iyisi var mı

Sadece mouse için güzel bir mouse Pad önerin var mı
  10. Wînd

arkadaş alınmaz tavsiye etmiyorum dedi
  11. Wînd

https://www.beastespor.com/product-page/beast-r75-pro-8k-hz-wireless-manyetik-switch-klavye seni çok yordum dostum biliyorum ama bu nasıl bi türlü emin olamadım ? sen olsan hangi mouse ve hangi klavye alırdın bütçe 8k
  12. Wînd

Akko fun 60 ve Mchose modeli atmıştı arkadaş
  13. Wînd

Bende araştıracağım tabi ama sen detaylı nedenini yazabilir misin
  14. Wînd

Bu klavye attıklarından daha iyi değil mi hem Asus
Geri