wingo isimli üyenin son içerikleri

1. W

PS5 açılınca diğer cihazlarda wifi kesintisi oluyor

Yeni ps5 aldım ethernet kablosu ile internet bağladım, modem bilgisayar masasının üstünde bu arada(ps5e yakın biraz) 3 gün sonra fark ettik ki ps5 açılınca diğer cihazlarda kopma oluyor. İnternet sağlayıcım normalde dns destekliyor discorda rahatça giriyorum vpnsiz, ama ps5de dns ayarı girince...
  2. W

🔥İndirim 🔥🔥 GETİRFİNANS/İSTANBUL KART 1000TL KAZAN 🔥🔥

vodafone paye yüklesek olur mu acaba
  3. W

Playstation 5 fiyatları

ya son günlerdeki ps5 zammı neden oldu tam maaşımı alıcam ps5 alırım diye düşünüyodum ama böyle bi zam yaptı herkes, bekleyip sonra mı alayım düşer mi?
  4. W

Samsung Odyssey G4 bu fiyata alınır mı?

bu VA panel ama ips olarak benim attığım nasıl sizce 1728320534 ve çok fazla ghosting sorunu varmış galiba renkleri de kötü diyorlar
  5. W

Samsung Odyssey G4 bu fiyata alınır mı?

bu fiyata alınır mı yoksa fiyat yüksek mi?
  6. W

6500tl monitör önerisi

görmüştüm bunu 27inç olduğu için pek içine sinmedi ama fiyatı da çok iyi, fps oyunlarında sıkıntı yaratmazsa galiba bunu alıcam gibi
  7. W

6500tl monitör önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2428j-23-8-0-5-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,509284993.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCwUoTy7fxPrf6iKNFknBeo_V&gclid=Cj0KCQjw6oi4BhD1ARIsAL6pox0Xls78huYd08y1UgfSzK7Ncmn_5WfgJKHy-11Akn6IZTW1M9Kti9gaAuv1EALw_wcB şu monitörde çok iyi...
  8. W

6500tl monitör önerisi

https://www.itopya.com/viewsonic-24-vx2428-180hz-05ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-premium-fast-ips-fhd-gaming-monitor_u23434 4.000 TL ye bence güzel bi monitör sizce alınır mı? bütçemi 6500e kadar çıkartabilirim monitör önerirseniz sevinirim çok fazla monitör inceledim ama karar veremedim hz...
  9. W

Yeni aldığım bilgisayara format attım kendi ekran kartı driver kurmuş

bilgisayar geldi içinde w10 vardı ama ben temiz kurulum için format attım pc açıldığında ekran kartı driverı vs kendi kurdu geforce experince kurdum ve güncelledim doğru olan bu mudur ne yapmalıyım.
  10. W

Tarayıcılarda video açıkken sayfayı aşağı kaydırınca takılıyor

Sistemim rtx3060 ryzen 5600 16GB ram opera ve chrome da video izlerken sayfayı aşağı kaydırırken hafif takılıyor(youtube videosu) ama video ekrandan gidince yorum kısmına gelince takılma yok video izlerken hiçbir sıkıntı yok kaydırırken
  11. W

12000 TL Bütçeye PC Bulamıyorum

1 ayı geçik süredir pc araştırıyordum bakmadığım site izlemediğim video kalmadı ama youtuberlerin yaptığı sistemler gerçekten çok indirimli oluyor 4gün önce galiba ModArtın topladığı pcyi aldım sabrediceksin eğer ucuza ve güzel bir şey almak istiyorsan. Sistemde rtx3060 ryzen 5600 var diğer...
  12. W

modart'ın sistemine uyabiliçek monitör

monitör fiyatları uçtu resmen ben de monitör alıcam ama ne yapacağımı bilmiyorum indirim vs. kovalıcaz artık.
  13. W

ModArt sistem aldım stok açıklaması

aynen öyle ya 6 taksitle aldım ben de taksit seçenekleri ilk başta çıkmadı o değişik biraz.
  14. W

ModArt sistem aldım stok açıklaması

https://www.itopya.com/modartredamdryzen55600gigabytegeforcertx3060eagleoc12gb16gbddr4500gbnvmem2ssdgef_h20148 ben bu sistemi aldım ve ilk başta sepete eklemeye çalıştığımda olmuyordu stok hatası diye site yoğunluğundan veya insanlar sepete ekleyip beklemesinden ben biraz uğraştım F5 ata ata...
  15. W

HP Pavilion 17000 Alınır Mı?

videoyu izledim zaten ama çok fazla övülmüş video içersinde başka sitelere baktığımda yok çok ısınır yok ekran kartı sıkıntı ilerde sıkıntı çıkartır falan yazmışlar ondan kararsız kaldım
Geri